Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovarala bi nam Stupcanica iz Olova
Tačno se vidi da HDZ i SNS botovi pišu oredstavljajući se kao "Bošnjaci" 🤣 Pa vi, nama, patriotima ne možete zgaditi Bosnu ni kad bi izgubila ave po 100-0. Ko voli, voli. I uvijek ćemo biti tu, ali ovo cionIstičko takmičenje nas ne zanima.
Samo ne Luksemburg...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da postoji ikakva mogućnost da ih se odjavi ili da predamo za zelenim stolom da nas ne sramote još 90 minuta totalni gubitnici
Tačno se vidi da HDZ i SNS botovi pišu oredstavljajući se kao "Bošnjaci" 🤣 Pa vi, nama, patriotima ne možete zgaditi Bosnu ni kad bi izgubila ave po 100-0. Ko voli, voli. I uvijek ćemo biti tu, ali ovo cionIstičko takmičenje nas ne zanima.
Prvo Vico mora otici
plasirat ćemo se ne euro .. sigurno!
Daj nam Vatikan da se igramooo igramooo
Izjednaceni smo dok himna svira, poslije dolaze samari jedan za drugim. Ipak Bosna i Hercegovina je moja - nasa drzava i dok sam ziv navijacu za nju.
Kako imate snage pisat o repki više
Sretno BiH ?
Stvarno ste naporni sa ovim ZMAJEVI. Ja dugo nisam vidio ni jednog zmaja na terenu!
Svejedeno koga god da dobijemo kad će nas nakantat...
Danas se odredjuje ko ce ih nakantati.
Ovo treba skontati
dolazi nam ukrajina i ispadamo naravno
Ovo bi Ukrajina morala odraditi.Imaju kvalitetu.
Pozvati igrače iz Premier lige BiH do 26 godina koji imaju, eventualno još nekog tipa Amar Dedić da im bude vođa. Ispasti u ligu C ili D u ligi nacija. Nije ni to lahko potrebne su godine da se ispadne, do tad uigravati momčad i tući ih na treninzima ako ne slušaju, i onda napasti ligu C ili D i kroz baraž se sigurno plasirati na Euro(jedino rješenje).
Ne lozite narod barazom. NSBiH je okupirana institucija koju treba osloboditi
Sanse su nam ravne 0%,djaba nas loze.
Ko god nas izvuce na euru je tako da je nama aposlutno nebitno koga cemo izvuci.