Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba Belgiji predložiti da napravimo zajednički stadion na pola puta između Bosne i Belgije, nema smisla uvijek sa njima u grupi. Više Kompany u Zenici puta bio nego ja.
hah dobar.... ja u zenici nikad u zivotu bio :D cuj kompany :D
pa Kompany vise bio puta u Zenici nego ja 😂😂
Hahaha
Dobro smo prosli.Srbi jos bolje,Hrvati isto dobro.Navijacu za susjede.ali ako Turci pobijede bice mi drago.Komsijama sve najbolje ali navijati za njih ne mogu.
Realno gledajuci mozemo se nadati dobrom 2. mjestu i playoff-u, i onda tamo izvuci protivnika tipa Skotska, Irska, Rumunija, Armenija, Austrija ili Island. Prvo mjesto bi bilo previse optimisticki posto ovi mladi top igraci Belgije kao Hazard i De Bruyne i Benteke nemaju jos ni 25 god. i tek sad ulaze u najbolju fazu karijere. Ali lopta je okrugla i trava zelena i 16erac je 16.5 metara i nikad se nezna. Moze cak i onaj Grcki bunker ili autobus ili avion ili sta li je vec iz 2004 ponovo oziviti i oni se kvalifikovati kao prvi.
Jebem majku njemcima mrtvu usta stalno stimaju da igrajh protiv kurac ekipa jebo ih hitler
jes vala rusi im sredili 😂 sinko na kojim si ti drogama
Meni se cini da se Hrvatska nece plasirat na svjetsko,realno,a mi bi trebali bit prvi u grupi...
Ti si se očito najeo bunika, pa ovo su nam sve stare mušterije !!
Nikad da izvucemo jednom Englesku. Sa njima nikada nismo igrali.
Belgija ce uskoro postati dio BiH! Nevjerovatno da smo opet sa njima u grupi.
Dobre grupe Srbiji i Crnoj Gori, Hrvati ce to kao i uvijek proci, a mi non stop sa Belgijom i napornom Grckom. Mislim da smo mogli malo i bolje proci, bice snjima opet zestoka borba za drugo mjesro...
Hrvatska Island Ukrajina Finska Island se sprema za antifašističke borbe.
K'o da je ova nasa grupa malo vise ortodoksna.
Kako god smio bih garantovati da ce Hrvatska proci i da Srbija nece proci. BIH bi trebala proci ako nam igraci ne budu sjedili na klupama.
Što misliš da Srbija neće proći? Od 5 poslednjih svetskih prvenstva propustili smo 2. Ako ne budemo poslednji u grupi bićemo prvi.
Iggi Evo predomislio sam se Srbija ce proci u baraz ali ce onda u barazu dobiti BIH i opet ispasti. A 1998 kazes. Ima bolan jos ja gledao onaj film Montevideo vidimo se. Sto to ne spomenu jad je to najbolji i istorijski rezultat ,ako si vec istoricar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj put cu kupit hrvatski dres i ako bi me neko pitao sto, nek se pita sto su nam bacili zastave srebrenice i palili nase ljiljane. Nek Hercegovci provuciraju, bole me k.
pa imaju li i jedne kvalifikacije bez Grčke do kad više oni
Шпанија, Италија, Албанија Хахаха, дувајте га шиптари!
Није реално, стиже нова генерација златних орлића који ће нас довести до првог места. Ми смо највећа спортска велесила у свету. Једино нам фали златна медаља у хокеју.
Rusi imaju dovoljno medalja u hokeju, možda nam pozajme koju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U najgorem slucaju 1...