Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosad sam nešto ko konto dok nisam ovo pročitao.
Ovo ko da je Vucic smisljo... Da bi sve dobili moramo sve i da izgubimo reko bi on hahahaha Sretno BiH ❤
Jednostavno objašnjenje..kroz kvalifikacije će se plasirati 20 država,znači 10 grupa ,prvo i drugo mjesto idu na EP. Ostale 4 ekipe će doći iz Lige Nacija. Poenta je što bolje se plasiraš u Ligi Nacija imaš šansu za baraž jer je baraž kroz kvalifikacije ukinut
pobijediti sve protivnike i nekalkulisat najednostavnije
nista nisam skontao, iako su 3 puta isto ponovili... e bas sam glup!!!
Kakve smo qrčeve sreće, dobit ćemo Švabe u play offu
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕘𝕢 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕞𝕝 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕔𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Ovaj novinar je katastrofalno opisao sistem. Veoma jednostavno. Iz svake lige nacija (A, B, C, D) ce biti organizovan playoff. Znaci 4 playoffa za 4 ekipe koje su prve u grupi u svakoj ligi. Tj. prvoplasirani iz A lige ce igrati protiv prvoplasiranih iz A lige, a prvoplasirani iz B lige protiv prvoplasiranih iz B lige. 4 ekipe u polufinale, pa finale, pobjednik svake lige ide na euro. Ali eto, ima svakakvih novinara pa je covjeku trebalo 3 toma da to objasni.
e nisi objasnio ako su se pobjednici već plasirali kroz kvalifikacija,šta onda?
Nije baš tako. Prvo ima final four koji se igra u junu sljedeće godine, gdje igraju svi prvoplasirani iz grupa za prvaka lige, i to nema nikakve veze sa evropskim prvenstvom. A ovaj baraž je poslije kvalifikacija, u martu 2020, za ekipe koje ce neće plasirati na evropsko, umjesto dosadašnjeg baraza. Ako se recimo mi plasiramo, a Austrija ne plasira na EP, onda igra Austrija u baražu iz naše grupe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕔𝕗 👍☝☝😎😄😂🤣💩
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕔𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 🤭👌😵😄😆😂👆👆
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕥𝕜 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
🅾🆅🅴 🆉🅴🅽🅴 🆂🆄 🅽🅰🅹🅻🅹🅴🅿🆂🅴 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕞𝕝 😍👆👆🏻👆🏼👆🏾👆🏽🤪
Zaboravio si final four, da jos malo zakomplikujem.
Znaci igrat ce ipak play off
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕘𝕢 👍☝☝😎😄😂🤣💩