Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi sto se nervirate, talijani izgubili u rimu, brazil od svicaraca, fancuzi od belgije, turska s ganom nerijeseno, JAR zijanio od nigerije, Žepče zijanilo od Donjih Moštri.... sve je ovo igra i zabava...
i njemci remizirali sa paragvajem... ma jasta.. samo bez nervoze...
Nerviramo se zato što smo imali pobjedu u rukama, a Pape napravio sve one izmjene i ubacio onakve igrače. Gubimo 45 bodova na Fifinoj rang ljestvici zbog ovog poraza od SAD-a. Nemoj mi govoriti da to nije bitno. Itekako je bitno. Treba uspjeti ostati među TOP 8 ili TOP 9 evropskih reprezentacija na Fifinoj ljestvici pa da budemo nosioci u grupi za kvalifikacije za EP 2016. Svaka utakmica je bitna, a onu sinoć smo MORALI pobijediti.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Koji bombastičan naslov, kao da ratujemo sa amerikancima, a ne igramo nogomet. Valjda će imati priliku za revanš, a ne osvetu!!!!
IZVOR BigSoccerBosnia.com !!
samo opusteno sta vam jeeee
nema nista od osvete, opet ce vas poderat najmanje 6:0
@anonimus Izvini stari, ali kada pricamo o kvalitetu i kvalifikacionim grupama i Hrvatska je imala gotovo identicnu i jaku grupu u proslim kvalifikacijama. GRCKA, LATVIJA pa ISRAEL (u rangu sa Slovackom), GRUZIJA (koja je u rangu sa Litvanijom ako ne i slabija), i na kraju MALTA (u rangu sa Luxemburgom). A dobro znas da je tada Hrvatska u Zagrebu na jedvite jade dobila Latviju,onda izgubila od Grcke 2:0 i izgubila od Gruzije 1:0 zato nemoj da pricas gluposti, niti u jednoj utakmici nije natrpala nekoga, a izgubila je dvije tekme.Izvini ali trenutno se Hrvatska ne moze porediti sa BiH. Srbiju da ne spominjem.Najjaci smo na balkanu.End of story.Sto se tice sinoc? Mislim da smo u 1.poluvr. pokazali kako igramo u nasoj najboljoj formaciji i sa prvotimcima. Ameri nisu mogli prici golu, a uvalili smo im dva. Povrijedjeni su nam Mujdza i Vranjes koji sinoc nisu bili tu.Na klupi su odlicni Bicakcic i Medunjanin (uskoro i Hajrovic (Grashoper) i Kolasinac (Schalke)) tako da se uopste ne sekiram.
Greska je to sto je pape promjenio odmah 5 igraca i zato smo dobili prva dva gola. ne mozes mjenjat 5 igraca odmah pa to je sok i za njih i za kompletan tim, pa poremeti se komplet koncept igre. Pape je napravio kardinalnu gresku. jebes pobjedu nebitna je al igraci se sjebaju trce da daju golove igraju i onda pape sa najvecom gluposcu usere.
Gledati kako muslimanska reprezentacija gubi - neprocjenjivo.
Svi smo prebacivali susicu sto nezove neke igrace u repreztaciju, svima je dao priliku da igraju. Vranjes, Panda mogu da zamijene spahu u odbrani. Klinsmano, koji radi sa trenerima fiziceke spremnosti ko nas se vidjelo da kodnas, nisu bili spremni fudbala igraju svi danas .
PAPE JE SAMO TREBAO POSTEPENO MIJENJATI ................ PRIJATELJSKE UTAKMICE I SLUZE DA SE NEKI IGRACI ISPROBAJU SVE OSTALE KVALIFIKACIONE SU BITNE TU NE SMIJE BITI PROPUSTA ZATO POSLIJE OVAKVIH UTAKMICA ZNAMO KO TREBA IGRATI A KO NE...
Nemamo se mi njima sta svetit mi smo sami sebi krivi.
Safet treba javno preuzeti poraz na sebe,kao sto rade to veliki treneri,kostao nas je vazne pobjede,jeste to prijatelska ali svi ganjaju nizove i UEFA rang liste,a atmosferaj je bila sjajna i navijacima treba izvinjenje i trenera i igrača.....
PROKLETO KOŠEVO!
Kodzo Edin ne pamti Kosevo kao prokleto. Tu ga je 2007-e prvi puta zabio za bejha
Misliš koDže? Da, štelio se na fk sarajevu pa mu je onda sve to lakše išlo kasnije. I da PROKLETO KOŠEVO!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
sinoc cim na utakmici zagusti i ameri pocese da deru, dijasporasi pocese napustati stadion....
Odnekud mi to poznato. Kao da sam vec ranije vidio, kada zagusti da neki idu??
Hrvati na Dnevnik.hr jedva dočekali da se ismijavaju, a zamal' ih Lihtenštajn ne obruka.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/reprezentacije/sad-sokirao-bih-a-svicarska-brazil-argentina-pobijedila-italiju---298638.html
Misli novinar da cemo dobtiti revans?
Tambura od amera haha