Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma sve bolji i bolji tako sve do Brazila a onda senzacija napravit ce mo bum ....
*cemo :D
@forza ćemo :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne priznam ovu rang-listu,ZMAJEVI su sigurno PRVI!
da da BiH je prva, a jedan BRAZIL je 9 mjesto......... Koji show od liste i FIFE :D
Uskoro i ispred Hrvatske i za sva vremena. Kao sto smo i Srbiju nadmasili...
bravo BIH
Svaka cast
@Gaetano: Ako nisi znao, nema više niti udbe niti Saveza komunista, ali SARAJEVO JE BILO I BIT' ĆE, tako da te tvoje optužbe ne piju vodu kompleksašu skretničarski!!!
E zlatni ste vala :D
Jesu li ovi zmajevi sa njemačkim pasošima??? Ma nisu...šta će jim to...oni imaju onaj,što jim leži na srcu...i iza kojeg stoji makar BHF....LJEPOTA....
Zanimljivo je da grci pobijede 104. repku svijeta sa sa 1:0 (čitaj jedva:nula) i skoče za 5 pozicija a mi dobijemo sa 5:0 i napredujemo za jednu poziciju tako da su oni sad ispred nas i zanimljivo mi to ali nema veze, ne znam zasto ih i spominjem sad kad mogu samo da nam duvaju auspuh do kraja kvalifikacija :) bravo repka, bravo dr. Pape!
ZMAJEVI su naš najveći ponos, samo nastavite tako dečki!
Opticki je varljiva ova rank lista! Hrvatska u top 10, sve se pitam jel to Mamic zvao Fifu i sve im od reda skrho ako nebude u top 10? :D BiH 14, ako se uzmu u obzir protivnici na kojima je dobila bodove, svi mi znamo da protiv nako uigranog Brazila ili Njemacke, da nemamo nikakve sanse. Kolumbija 3, ?? Jesu dobri ali sto onda nevode grupu za SP 2014?
Sto se kacis odma za Hrvatsku bez ikakve provokacije ja kazem svaka cast za Bosnu a Hrvatski sam navijac nemozes takve gluposti pricati toga nema ni u snovima Hrvatska je jedno Bosna je drugo i to nemozes porediti
srbije.. čuuuj :O
Jeste li vidjeli tekst na dnevnik.hr za ovu ljestvicu.*??? Ne spominju Bosnu, jes im vokriii, hahahahaahahahahhaa
U ovoj FIFI sve supci: BRAZIL sa 22. na 9. mjesto, a BOSNA sa 15. na 14. mjesto. NIJE POŠTENO !!!!!!!
Gaetano malo ti se mame na*** :****
rang lista me nezanima. jedino mi bitno da odemo u brazil i kako stvari stoje jedini cemo mi iz bivse juge biti tamo. sto se tice ovog prepucavanja cinjenica je da ko ima "kvalitet" ide u brazil ko nema sjedi kuci i place.
Sto se susjeda tice, zaboli me 'ladno!
dobro jesmo mi dobri i zasluzeno smo tu 14 ali treba biti realan i francuska i engleska pa i rusija su bolji od nas, ali dobro bitno je biti na ovoj listi sto bolji zbog povoljnijeg zdrijeba narednih kvalifikacija..
nemoj ti biti toliki pesimista,sta je realno? realno je da smo bolji mi od svih tih reprezentacija,mozda imaju pojedinacno bolje igrace a kao kolektiv NE!
hahhaha samo ste vi optimisti de malo na zemlju se spustimo, jesmo mi dobra repka ali da smo bolji od francuske i engleske to nije tacno !! realno oni trebaju da su ispred nas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)