Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste napisali da ovaj Vranješ sad trpa polovnjaču Zorranah.
I sebi je utrpo za vazda
@Antiboot Izbacivanje Vranjesa je jedan od razloga, zbog cega nismo vec na Euru, i zbog cega mozda necemo biti. Niko nije uspio da zatvorii tu promaju u odbrani. A Robi ga je izbacio iz tima zbog tetovaze po nalogu iz Zagreba, a ne zbog Karleuse, to je bio samo paravan. Eto sta je nasa drzava, prcija Hrvatske i Srbije, i stranih kvazi politicara, treceg , cetvrtog reda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zorannah alijas Sabaheeta
@MoRam0VelezMostar nema veze ...oni će da propadnu na kraju ko grčka ;)
Hu iz ju:)
Vazno je da je Lagumdzija bio i da ga reporter spomenuo ... Fujjjjjjj
Lejla Hajrovic je toliko poznata da ni veliki propust bio da je noste pomenuli
Vrati se Vranješu meni ne smeta šta god da si uradio igrač si klasa.Full oprema za bh Tim.
Đe Lagumdzija tu hajra nema...
Wanda je za ovu umisljenu influenserku Kim Kardašijan...
Naprosto je užasno kakve sve kreature i bezumnici hodahu na ovoj planeti. chetnicki zločinac pop đujić koji je odgovoran za masakr hrvatskog stanovništva u 2. svjetskom ratu, nalazi se na šapi bivšeg igrača BiH reprezentacije vranješa, i on kao takav je uvreda za sav civilizirani svijet, i za bilo koga tko ima makar i gram mozga.
kakvo navijanje,takhva i pobjeda ,kilavi su ovo navijači,ko fol uvjek zabrinuti
Podrška od ljubitelja ratnih zločinaca baš nam je dobrodošla u ovoj veličanstvenoj predtavi.
Kako je ovaj Vranjes lud, metnuce Lagumovoj zeni, a da socijaldemokratija nece ni osjetiti .... Inace Lagum se razumije u sport bolje nego u politiku , taj nije od svojih para bio u Atini, sigurno. Nekad lider ljevice, sada viri iz guhuzice lidera desnice, kad je bio na vrhu, bio je dno dna, sad kad je na dnu politickog mozaika, dokazuje da moze i jos nize pasti.
sad se mogu slikat
Jaki mi licnosti. Ova hajtovicka bolje pase u nekom zoo centru
Je.bale vas sve ove "slavne licnosi" sto dobijaju besplatne karte za tekme i avione, pa i smjestaje u Grckoj, a ti Lagumdzijurino pogotovo mars!
ogi je tata igrice neki su ga oljuvali pa vidi. sad se grle sa njim
Hajd Ogi istetoviraj Baketa pa da idemo na europsko