Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Apsolutno mi je simpatična njegova arogancija, čovjek je mašina i jedan od najboljih i najdominantnijih igrača koje sam gledao. Njegovi hvalospjevi su s debelom poledjinom.
piqueova cura..
Imas, imas, trecu....
100% srbin
Vidjecete razocarenje od Dzeke u Brazilu.. samo sacekajte oni koji ga vole. ja ga ne mrzim ali je arogantan.
Jednim imenom Ibracadabra
prdite neradnici mali IQ spaha nevalja ma ko je pokazo nesto vise ,nemojte zajebavat spaha je nas bosanac i za mene je najbolji ,a zlatan neigra za nas al mi drago rec da je bosanski korjena bez zafrkancije ,najbolji je nema sta ,a ov sto dodze nacjonalisti pa udare po spahi ignorisite oni nisu vrjedni paznje.
nije on džaba najskuplji igrač imaju ljudi koji to znaju isto kao ni ozil nisu njega džaba otjerali iz reala nezainteresovan i boji se starta
pa nije lagao
Zlatane, Zlatane...lose staris...
kaže rupa u odbrani i najgori sinoć na utakmici spahić; ma šta će ibrahimović a ovaj ga osramotio ko nikad u životu
ja sam sinoc tvoju sestru osramotio, ne moze ocu svom na oci vise
a ti si taj sa malom ćunom
Najjaci!!!