Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibra je igrac kakvog nema na svijetu :P
TATA-MATA
Zlatan Ibrahimović je kapiten nogometne reprezentacije Kraljevine Svedske. To puno govori o njemu, ne samo kao o igracu, nego i kao covjeku. Svrstan je medju 100 najznacajnijih ljudi u Svedskoj svih vremena. Do Ibrahimovića su u cijeloj Skandinaviji "ić" izgovarali kao "ik", a sad svi znaju da se vecina prezimena sa ex yu prostora pravilno izgovara kao "ić". Itd, itd ... A zavidnih i jalnih uvijek ce biti jer, "taj se nije rodio ko bi svima ugodio." ;o)))
Zlatane Ibrahimoviću, U novembru 2013-e, osmogodišnji Hajrudin Kamenjaš obolio od leukemije molio je da te samo vidi prije nego što umre od bolesti. To mu je bila najveća želja u njegovom kratkom životu. Da te vidi. Da te zagrli. Da može reći vidio je svog heroja i idola Zlatana kojeg je tada prije smrti neizmjerno volio. Odgovorio si da si zbog obaveza zauzet, te da nisi u prilici putovati u Bosnu da se sretneš sa bolesnim dječakom. Hajrudin te je toliko volio i toliko žarko se želio sresti da ga je majka spremila onako bolesnog i dovela ga tebi na noge u Pariz, da ne moraš dolaziti u Bosnu. Bolesnik je došao tebi na noge i čekao te je dva dana na stadionu i ispred stadiona, zvali su te iz kluba, a ti se nisi htio javiti. Bolestan Hajrudin tako se vratio kući sa izgubljenom nadom da će te ikada vidjeti prije nego što umre. To je postalo je dio tvoje biografije. Taj dio tvog života Zlatane, tu je da u tvojoj biografiji i ostane. Neće se zaboraviti.
Svim srbima
Svim srbima
Svim srbima
Gospodine, doktore, institucijo fudbala !
Zlatan mi je najdraži fudbaler svih vremena.
I da ne zaboravimo, Zlatanov je idol najveci brbljivac svih vremena i najbolji sportas globusa u proslom stoljecu Muhammad Ali. :o)
dokle vise o njemu? ima dosta boljih igraca koji nisu bosanci bas kao i on. kada ce mo to vec jednom shvatiti?
Mangupski nema sta.