Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FALA TI ZLAJA KINGU
FLY EMIRATES
ne trcite pred rudu, vijest nije provjerena, mediji pisu bez ikakva argumenta, samo jedu govna bezveze. Znam sad ce te vi poceti sliniti sa minusima a sto meni naravno imponuje jer mi je to pokazatelj da sam sacuvao bistar razum za razliku od vecine. Ima li iko dokaz da je platio sta osim sto mediji pisu da jeste?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sta reci osim ibrakadabra...
reci mu fala
bravo ZLATANE--bravo RONALDO BRAVO ANGELINA --i veliko bravo ZA DJOKOVICA koji je sve ovo pokrenuo u RIMU i na BBC i CCN-pomoc stize sa svih strana -samo se treba cuvati politicara da ne pokupe veci dio novca---
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast Ibra
Pa bila je i vijest Zlatan Ibrahimovic sletio na Sarajevski aerodrom
Doživite financijski preporod uz nas i naše savjete! Taktika, pronicavost i velika želja i poriv za uspjehom, samo su neke od naših vrlina. Te osobine dovele su nas do jednih od najboljih betting teamova na balkannu, pa i šire. Tu smo da iskorijenimo sve lopove i dojavaše koji vas okružuju i da Vam nam jednostavan način pokažemo našu strategiju i ciljeve klađenja i time dugoročno pomognemo. Samo nam se javite na mail, i mi ćemo sve ostalo uraditi za Vas! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Da ta nije prica kao sa Ronaldom...Kao on je poslao 40 mili,ma daj :) Verujem Djokovicu zato sto sam slusao licno njega...Verujem Dejanu Stankovicu i njegovoj fondaciji,da su za dan skupili 1 milion eur..Cisto sto je rekao covek,,zalozicu i svoj ugled i ime i prezime ali cu pomoci"!A ovi ostali....Daj Boze!!!
Sta ste ba Zapijenili i za Dzeka i Ibrahimovica, Evo ja radim u Engleskoj i prosjecnog Engleza zaboli za poplavama u Bosni isto toliko koliko i za poplavama u Bangladesu. Posto sam odrasto u dijelu Bosne okupiranom od republike sumske i ne pogadja me puno kad vidim da se dave, jedino mi zao ono malo Bosnjaka sto su ostali tamo a koji nisu prodane duse.
onlinerad.webs.com Zaradite dodatno od kuce,!!! Za sve osobe koji zele zaraditi ,100-200dolara mjesecno imaju osnovno poznavanje engleskog,pristup internetu i racunar,ukazala se prilika za to radom na nekoliko sajtova koji provjereno placaju .ne traze se nikakva ulaganja i isplate se vrse preko pay pal racuna(otvori se raucn na banci) svi sajtovi posjeduju forume na nasem jeziku i mnogo clanova sa nasih prostora- sajt s informacijama(mozete pogledat cisto informativno ) onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com
Bolje biti zigolo...Pa zaraditi 100-200 eur kod svoje kuce na sat,dva :)
te vjesti nisu tacne..."nasa djeca" su se javili na njihovoj stranici i demantovali tu izjavu
Zlatan je sigurno donirao vise i od Ronalda. Andjelina me je iznenadila sa svojim milodarom. malo od andji malo kume malo
Zlaja king.
markoaurelije mi udario minus. To se zove bolestan mozak.
Zlaja je za mene davno prodao Bosnu. To što je donirao novac poštujem kao što bih poštovao od bilo kojeg drugog šveđanina.
SVAKA CAST ZLATANE
ovo je apsolutna DEZINFORMACIJA i LAZ SVIH LAZI !!!!!!!!!! Koji crni Ibrahimovic koji KLINAC !!!!!!!!!!!! Nije uplatio, vec je DEMANTOVANO !!!!!!!!!!!
Didier Drogba uplatio milion za pomoc porodicama nastradalih rudara u Turskoj. Aferim !!!!!! Deutchland uplatio milion za pomoc drzavi BiH za bar 300.000 srusenih kuca, odnesene ceste, mostovi, unistene sjetve infra struktura gradova, seoskih i prilaznih puteva, imanja od kojih ljudi zive, traktora s kojim rade itd, itd. Bogme Frau Merkel, slabo naspram pojedinaca koji kesiraju zestoko. Nego pojacaj, ako mene pitas, da sljedeca cifra bude s 9 nula. Da se zna ko je evropski sef.
ovo je apsolutna DEZINFORMACIJA i LAZ SVIH LAZI !!!!!!!!!! Koji crni Ibrahimovic koji KLINAC !!!!!!!!!!!! Nije uplatio, vec je DEMANTOVANO !!!!!!!!!!!
Sad vam Zlatan dobar!?!
ovo je apsolutna DEZINFORMACIJA i LAZ SVIH LAZI !!!!!!!!!! Koji crni Ibrahimovic koji KLINAC !!!!!!!!!!!! Nije uplatio, vec je DEMANTOVANO !!!!!!!!!!!
Telecom Hrvatske obezbijedo besplatne pozive, BiH telekom obavijestava raseljena lica da se ne brinu, racuni ce biti naknadno ispostavljeni. Vaš BiH Bakir Telecom.
Evo ga Đeko po golubu.