Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Zlaja je majstor, kakvu karijeru je ljudina imao...
“Jedan od najboljih napadaca posljednjih 10 god.” Jedan je od najboljih napadaca svih vremena! Visina, brzina, dribling, udarci sa obje noge, skok igra, slobodni udarci...golovi i potezi kakvi se rijetko vidjaku
Ibra je htio za Bosnu da igra ali je ekipa na celu sa tadasnjim predsjednikom saveza Munibom Usanovicem, njegovom ocu trazila 50 000 eura da ga ubace u ekipu.Tada je on tek bio na pocetku karijere i na kraju krajeva i nije ni imao taj novac.Sami smo sebi krivi,ne optuzujmo ovoga momka,koji je bez sumnje svjetska klasa.I da je igrao za bosnu mi bi ga samo ismijali.Znas nas y..bo ti nas.
Hehe divi Zlaje i ekipe sae roma babo babo. Samo da se sjetio da im pusti Sabana Bajramovica da pokidaju vene
Tuzno je ovo..ko Ali zadnjih meceva
srecu ne cine samo pare !
Vidi se po slikama, popularan u Juznoj i Centralnoj Americi.
@vrhovni mis i chetnici i ustashe su bjezali u juznu ameriku,a sad vam ne valja juzna amerika cccccc..... !
Ih, kad Sarić dođe...
Kralj svih kraljeva. Ronaldo je za njega malo dijete.
Budi normalan, na stranu sto je rom, ali je za njega Ronaldo ipak fudbaler
Ovim meksičkim fanovima iz Baja CAlifornie se crnoputi Ibrahinmvič romskog porijekla učinio kao ... MEKSIKANAC :)
@kub los angeles nije u baja california !
a ove ko fanove neke treba po plesku i mrs kuci svojoj radi nesto korisno a ne budalesi
Ma boli me cosak, ovi isto djeca, messi je najbolji, ronaldo je najbolji, ma nije me briga ni za jednim, drugim a ni trecim.