Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počeo je previše da sere. Nek se spusti malo na zemlju.
nije on poceo nego je seronja uvijek i bio, oholi nosonja koji igra tenisa dok dijete na samrti ceka da ga vidi
Bošnjo iz Slovenije mu je dodijelio super nagradu: http://www.youtube.com/watch?v=wevgWXrekx8
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
da mi je njegov mozak da se malo odmorim,boli njega za sve xD
Pinokio se uskurčio.
da su meni njegovi milioni ne bi mi smetala ni tri mozga
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i jeste bog fudbala.
Treba poštovat svačiji komentar al mislim da svi slažemo da je Zlatan, nakon silnih prepotentnih i arogantnih izjava, zaslužio epitet jednog velikog ČMARA ..
Nije da ga branimo ali ovu vijest nismo nasli niti u jednim stranim novinama osim u tz. balkanskim. Tako da nas stavlja u sumnju da je ova cijela hajka izmisljena. A neka neko potvrdi ovo. Najlakse je bilo kog covjeka ocrniti ali vjernici treba da se drze cinjenjice da je svatko nevin dok mu se ne dokaze krivica. A u ovom slucaju nismo nasli nigdje potvrdu vjerodostojnosti ove vijesti !!!
svak ima pravo da zapečati svoju karijeru,sad na dobar il totalno kretenski način to je do njegovih sposobnosti.al svi doslovno su ustrajni da dokazu koji da nebi bilo zabune
http://zmajevibih7.blogspot.de/2013/11/sramotna-uloga-lazne-humanitarke-koja.html
Bog je prokleo one koji se uporedjuju s njim i ne treba ga osudjivat, Bog ce mu suditi. ŠIRK
Ahahaha Kralj!
Samo se vi zajebajite, a Abuzemze sve zapisuje. I njegovi agenti Kikimir i Fitir. Pitat ce vas Fufro i Mufro kada umrete jeste li pravovjerni, a Abuzemze zna sve i svi znaju Abuzemzena.
Srbi muslimani Vi morate da shvatite jednu stvar,da svako ima pravo na misljenje i na slobodu govora,i da vecina ljudi nije ogranicena kao vi.Za Vas je svaki covek koji ne misli kao vi kreten...to onda nije u redu sa Vama P.S Nije Zlatan Bog,JA SAM!!! :D hahaahaha
krpetino
on nije Bog on je Allah :)
evo ja sam bog, sta hocete koji kurac? Pocet cete mu po smecu prebirat jos malo.
Pa dosta teško bolesne djece ima poslednju želju a Bog neće da im ispuni pa u neku ruku je i tačno poređenje
http://www.youtube.com/watch?v=wevgWXrekx8 Jedan veliiki veliiki kreten. Cuvaj se Zlaja Boga, danas si gore sutra si dole. Sad-sad se to okrene ;)
E moj Zlatane, ko visoko leti nisko pada.Vrijednija je lijepa rijec nego sva bogatstva ovoga svijeta.Svi znamo sta je bilo al niko nezna sta ce biti!