Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sagleda njegov citav zivot, ne samo fudbalski, malo je reci da je legenda.
vidis, dobra promocija Srbije, bice u svin novinama i portalima u svetu Ibra se oprostio protiv Srbije, sve je plus kad ti neko radi promociju. bravo od hiljade zemalja ti srb.
To Zlatane brate Srbinu.
Jedan od zanimljivih likova u fudbalu, što na terenu a pogotovu izvan terena. Biće dosadno brez njega.
Sad kad nesto covjek sve sagleda, ovima iz saveza nije ni zamjeriti. Sto su tada ga odbili, pa je pristao igrat za Svede. Ovaj je Cigo sa dna kace!! Pljuvao ga i Mihajlovic na jednoj od utakmica talijanske lige, on mu dosao igrat na oprostajnu u Srbiju. Nazivali ga na stadionu cigom i balijom u sred Beograda. On se oprasta protiv njih. Trebao je i u Beograd dogovorit pa da Nada dodje na sijelo, u troje u troje!!!
A jok trebo Bosnu izabrat
Pa da, tamo gdje ga najviše psuju. Respect.
vala si vise i ti dosadio
Ovaj se duže oprašta od Male Nevjeste epizoda 4972
Otac Cigan, mati Rvatica a on četalj. Jako mi sliči na Kusturicino dijete.
Šta mu dođe kusta?
Konačno će i Švedska biti slobodna da nakon njega opet počne ostvarivati prave sportske uspjehe. Nekad su bili treći na svjetskom prvenstvu a dok je ovaj igrao za njih sve se svodilo na “dodaj mu loptu da se ne ljuti“.
Vidi se kakva je Svedska bez njega.
Ibra Srbine
Kako da ne 😂
Cigani i jedni i drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)