Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je on HDZ-U pokazao
U cemu je sad problem u ovoj “slobodnoj” Evropi. Karikature Muhameda mogu, a srednji prst za Bozic ne moze.
@SigaSvjetloZibje Krscanski kraljevi se zenili maloljetnim djevojcicama, ti brojevi koje pises su produkt islamske kulture, vecinu starih prepisa spasila je islamska kultura….Nijednu cinjenicu, koju sam ja naveo nisi demantovao.Znaci Isus je imao zenu, djecu, ljubavnice, bio je vodja jednog od mnogih kultova tada, nije rodjen ni pod kakvom zvijezdom, vec dijete nekih seljaka, kao i vecina ljudi tada.Tek nakon par stotina godina od njegove smrti, on je postao to sto jeste, kroz jevandjelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...a dobro to je njegov način zezancije.. kod nas svi sve ozbiljno, preozbiljno shvataju - kad je riječ o vjeri. Malo jest neukusno, ali ko neće da ga prati ne mora, a s obzirom na 800 000 lajkova očigledno je mnogima super.
@Anti-SDA Svaka ti je na mjestu!!!!!!
Konzumerskoj histeriji i kupovanju poklona u ime profita i snobizma.
Mediji u BiH su javili da je njemačka veleposlanica u Sarajevu o Schmidtu već o tome razgovarala s Komšom i Džaferom. Christian Schmidt potpredsjednik je Kršćanske socijalne unije od 2014. do 2018. Posebice angažiran na vanjskopolitičkim pitanjima. Ove godine Schmidtu je u Berlinu Plenković uručio odličje “Red Ante Starčevića”, dodijeljeno za njegovo zalaganje za međunarodno priznanje Hrvatske ali za ustrajni rad na jačanju odnosa Hrvatske i Njemačke.
a što se drugo može oćekivati od primitvne, bijele romčine iz bih?
@jasamdarioimario Moze se ocekivat rasizam od osobe kao ti, kodnog imena "jasamdarioimario", koja svoje bozicne vrijednosti pravda rasizmom, ili bolje reci, samo si broj u krdu.
Nije pretjerao, to je sloboda govora koju Zapad želi... neka prime kad hoće to...
Hahahaha. Nije me uopće uvrijedio, samo mi se malo zgadio ko čovjek, eto.
@useyourillusion479 Zasto? Konzumerizam i pokloni Sante u ime konzumerizma i snobizma.
Niti su pristojne karikature Muhameda niti je pristojan srednji prst u cestitci za Bozic.
Sramota sve je zaradio kod Katolika bljak
Jucer udarna "vijest" na TV opet famozna ikona. Bozic tek kao zadnji, sporedni prilog. Kad je Bajram, to je naravno prva i glavna tema. Tako i treba. Ali ovakva uredjivacka politika pruza jasnu sliku kakav je polozaj katolika. I molim vas, nemojte mi cestitati "praznik". Bozic nije praznik. Praznik je 1.maj I ja nisam "vjernik koji racuna vrijeme po "gregorijanskom kalendaru". Ja sam katolik. Zar to nije jedostavnije, krace i razumljivije ? U cemu je problem FTV i BHTa s tim??
Ovo je za djeda mraza, ne vidim kakve veze ima sa Bozicem
Interesantan humor ima ovaj covjek, nema sta. Ali krscani koji slave Bozic sada i oni koji ce ga slaviti za 15 dana na ovakvu objavi ce se nasmijati, neki se razocarano slegnuti ramenima i nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima. A muslimani ce krenuti da izaberu svoju najbolju sacmaricu, macetu i traziti glave onih koji su isli oskvrnuti njihove religijske obicaje, licnosti i sl. Pametnom dosta hahaha
Srednji prst je od Đeda Mraza, koji s mojom vjerom nema ama baš nikakve veze. Meni je pod bor darove donosio u "doba mraka" Mali Isus, mojoj djeci danas isto donosi darove Mali Isus, tako da što se mene tiče dragi Zlatane, nema nikakvih problema, jer ničiju vjeru nisi s ovim uvrijedio. I osvoji Skudeto s našim Antišom ovu sezonu molim te!
Ovo nema veze sa vjerom već samo sa ovim čovjekom.
Sta se meni zalite?? Zalite se Zlatanu..
Brat musliman
U čemu je problem? Djeda mraz donosi poklone, jel tak Pošto je tako kako je on ovim poručuje da djeda mraza kaže šta poklonika ove godine. Koga i šta tu vrijeđa.