Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od nasih legendi. Zasluzan za temelje ove masine koju danas imamo i koju cemo ako Bog da gledati u Brazilu. Hvala Zlatane.
Hvala Zlatene za sve. Sjećam se tog gola. Bio si naša nada na sredini i igrao si srcem tu igru, pogotovo za reprezentaciju. Želim ti svu sreći i hvala za svaku kap znoja koju si ostavio za BiH!
_Klix_ i ovaj drugi ____ AlenQuiler ____- OOOOOO momci svaka vam cast za komentare. Za malo ste mi suze istjerali. Nisam uopste htjeo napisati nista nego evo vama zahvaljujem na lijepim komentarima. 100 % patriotski.
Necu nikad zaboraviti kad je Zlaja dao go, vice marjan vedi kad se sve smirilo nakon pogodka: "Vedo, analiza!" hahaha
"Vedo, analiza " je bila nakon drugog gola Sanela Jahica ali nema veze :-)
Jes fakat, pomijesalo mi se sve, ko bi to popamtio kad smo im utprali 4 komada usred belgije hahaha
Živio Zlatane, i ti i taj mališan, RESPECT!
poz ovo je covijek i edin mujcin tada smo bili najaci mogli smo otici i na evropsko i na svijetsko ali nisu nam dali po kvalitetui smo davno trebali otic a ovi nasi sibicari prodavali utakmicu po teslicu itd protiv srbije , protiv danske danci nam donijeli poklone i eto ne odosmo
Jedan od najkvalitetnijih igraca koje je nasa repka imala. Respect Zlatane.
Gol kojeg ću se sjećati do kraja života. Zlatanova reakcija, njegove emocije, to je nešto što dolazi samo iz srca! Puno sreće u životu legendo!
Ovaj gol protiv Norvezana je nesto sto ce mi ostat citav zivot u sjecanju a imao sam tada 15 godina i danas dan cuvam isjecak iz novina s ove tekme a na naslovnici stoji Zlatan Bajramovic !!!
glupog naslova u pm...pa dao je covjek 3 gola ukupno...
Super je biti reprezentativac BiH danas. Trebalo je biti u vrijeme kad je Zlatan bio. Meni licno jedan od najdrazih reprezentativaca. Hvala legendo, sve najbolje u daljoj karijeri.
Veliki igrac. Prava je steta sto ga zdravlje nije sluzilo. Majstor.
Zlatane legendo, hvala ti za igru u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Hvala ti za pronosenje imena Bosanskog kroz Bundesligu. Bio si i ostao veliki igrac, veliki covijek i veliki Bosnjak.
možda je Bosanac
Šteta zbog povreda, dobar igrač koji bi i dan danas bio neizostavan u prvoj postavi reprezentacije. Žao mi ga je, jer su ga povrede i operacije zbog kojih danas više ne smije igrati fudbal, dotukle i bacile u depresiju. Nadam se njegovom dolasku u stručni štab reprezentacije kad se usavrši na mjestu trenera.
kakva seljacka tfurka sa tendencioznim naslovom lose baaaaa
Legenda si , ali ih vala nisi ni puno postigao :D