Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Liči na fudbalera što jest jest a nije đaba u borusiji. Kod šwaba nema cile-mile. Mislim da ćemo imati dobrog golmana u budućnosti.
Momak hoce da igra za nas a nema nikakve veze sa BiH neka se ugledaju ove pobjeglice sto moraju da "razmisle" hoce li igrati
ZOVI MALOG MESA I DINU ARSLANAGICA DA NE BUDE KASNO
nije kasno ali i realno nema šance za repku. On je treci golman od Dortmunda. Aka hoce šanca imat more proc u drugu Bundesligi ili u Austria Wien.
nije kasno ali i realno nema šance za repku. On je treci golman od Dortmunda. Aka hoce šanca imat more proc u drugu Bundesligi ili u Austria Wien.
Nešto mi se u zadnje vrijeme mnogo ovih igrača javlja da igra za reprezentaciju....
jos jedan sandzo ;)
Ako si Bosnjak trebao bi se stidjeti svojih rijeci. A ako nisi umri od zavisti
Jesam Bosnjak i uz to Sandzaklija! I ovo sam napisao sa puno ponosa. Izet Hajrovic, Haris Medunjanin, Emir Spahic Zlatan Alomerovic, Sead Kolasinac! Sinovi Sandzacki koji na najbolji moguci nacin igraju za zemlju gdje im pola stanovnika za njihove zemljake pa ponekad i za njih govori da su sosoni. A oni casno i posteno opet izabrase Bosnu a ne kao neki Seferovic i mnogi drugi! Na to sam mislio....
Grij klupu i bićeš 100%
i ja bih da ka*am Vesnu Zmijanac....radi i trudi se, pa ćeš biti
Ovo je --sandzaklija --Alomerovic...!
Stani u red brate. Prvo Delač pa onda ti.
Jebp ti delac helac m
što si to nedorečen papkaru?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)