Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj ovih clanaka mi na vrh q. Kad god neki igrac da dva gola boljem timu, sutra na klixu odmah zivotopis igraca. Pocevsi od payeta, kantea, harry kanea, mahreza, vardija, mbapea... Ja novinara pm
Ovo je strašan igrač. Sjećam ga se dok je bio u Toulouseu, uvijek među tri najbolja strijelca, svake sezone po 30-40 golova. Odličan igrač, a dokazao je to i sinoć.
Još jedan od onih koje je Wenger mogao imati, ali nije :)
MUFC!!!!!!!!!!
Spojiti na devet kvadratnih kilometara muslimane i jevreje iz Alžira, dodati im muslimane iz Tunisa i jevreje iz Egipta, a na to sve dodati i crnce iz subsaharske Afrike je recept za katastrofu.
Još jedan brzinski recept. Spojiti na 51.129 km2 Bošnjake muslimane, Bošnjake pravoslavce i katolike
kod njih neka vukojebina koju zovu naseljem lici na nasa najveca i "najljepsa" naselja
Bravo!