Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se igrajte s nasim zivcima, kad tad cemo vas sutati nogama od Titove do Koseva.....kad tad uhljebi pogani!
@ZlatnaDolina ili buduće ulice Alije Izetbegovica do Koševa :)
Tarik kaze od Alijine do Koseva
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veci nam je roster trenera nego igraca 😋
PRIMJER: NK Maribor - Sportski direktor: Zlatko Zahovič - Liga šampiona - finansijska dobit ca.14 mil. eura NK Rijeka - Sportski direktor: Srećko Jurčić - Liga uefa - finansijska dobit ca.6 mil. eura FK Sarajevo - Sportski direktor: NEMA GA - Kup tetke Zejnebe - Salji para amidza.
Pomocnik pomocnika je sad sef!!!!
Neće niko vruč krompir tj. da starta porazom u BL.
Prozivanje uprave!? Zasto da ne? Sta se zamjera upravi? ( Umjesto -/+ meni, dajte da ovo kretkim komentarima pokusamo istjerati na cistac). I nemojte da mijesamo ono za sta treba da odgovara uprava, a za sta treba da odgovara strucni stab koji vodi tim. Znamo li?
Jos malo ce trener sarajeva biti i Nihad Kantic Sike.
Za sve je kriv Tan.
sta ce i kako ce posavjetovati igrace ovaj covjek koji ne zna dvije sastaviti.
MANITE VISE OVIH MUSEMIC JANJOS USCUPLIC DOSTA IH VISE DAJTE ROMEO JOZAKA AKO COVJEK HOCE I MOZETE PLATITI COVJEKA
senera bajramovica vratite ili mensura bajramovica dajte
I ovaj ce izgubit, osjecam...
hhahahahahaah vrh
Cirkus se nastavlja. Nevjerovatno šta su uradili klubu za nepune 3 god.
Joj glave pa ovaj je za kakve dječije emisije u jutarnjem programu
A koliko je samo suza radosnica poteklo...ali avaj... Da se podsjetimo: https://www.klix.ba/sport/nogomet/historijski-dan-za-bordo-klub-vincent-tan-preuzima-fk-sarajevo/131224014
@Avenija Željo nijednu, Sarajevo jednu (od dvije u zadnjih 35 godina). Da sad ja tebe pitam, koliko je Željo uzeo titula u tih 35 godina? 98., 01.,02., 10.,12., 13.!
@Rizzo, malo te prenosi, prvo zeljeznicar nije bio prvak sezone 10/11 to je bio Borac. Oduzmi tuntituli ill kada brojis dodaj Sarajevu titulu iz sezone 98/99 i naravno onu 2007, takodje id dolasak Tana ne zaboravi i Kup sezona 13/14 i sto je najvaznije FKS je jedan od rijetkih klubova bez dugovanja. Nije malo!!
Zijo, povuci se casno sa klupe kao Cala i Tosa, ocigledno je da ovom propalom menadzmentu FKSarajevo nije u srcu. isto se odnosi i na Ihtijarevica i ostale koji trebaju u znak solidarnosti se barem privremeno povuci sa funkcija, nebi li se desile neke kljucne promjene. ne budite dio nemoralnog klana?!