Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asim Ferhatović i Slobodan Santrač (njih sam se sjetio, a da ne bude po nekoj osnovi) su svojedobno bili najbolji strijelci u ex-YU, a za reprezentaciju ne znam koliko su odigrali sekundi, znači nije samo važno biti strijelac, nego osvojene titule.
Zidan, gospodin bio i ostao. Mogu misliti da su CR sad narasle usi do neba, kako li ce on svariti ovo..:D
trebaju dati Riberiju cisto da se napravi pauza jednu godinu, ali Messi je dao vise golova i tek ce ih dati do kraja sezone. Nije bolji igrac nikada igrao nogomet.
Jesi li gledao Maradonu? Pelea? Di Stefana? Puskasa? Safeta?
Ja se sjećam Maradone još iz 1982. Gledao i Zica, Platinia, Socratesa... A jesi ih l' ti gledao? Malo sutra. I haj ne lupaj, čuj jesi li gledao Di Stefana, Puskasa, Pelea... Sumnjam da se oni koji su ih gledali služe internetom. Sve penzioneri. A ovo su riječi najboljeg i najtrofejnijeg trenera ovih prostora. http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ivic-bolji-je-pelea-diega-nikad-se-bolji-nece-roditi-clanak-122318
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ribery!
Cristiano Ronaldo.
Bezveze mi je što povezuju trofeje klubova sa titulom za najboljeg igrača na svijetu. Najbolji, je najbolji, makar ništa ne osvojio, jer nije u pitanju individualni sport. Imate trenera, menadzment citav, place i stimulanse igračima, interno slaganje u ekipi itd, ali najbolji igrač je individua koja najbolje igra fudbal i to je osoba koja nema veze sa trofejima i uspjesima kluba. Ja bi računao samo jedno, ko je najbolji na terenu.
Fudbal je kolektivni sport. Samo kolektiv moze izbaciti pojedinca da je bolji od drugih. Messi bi vjerovatno bio dobar u bilo kojem klubu na svijetu,ali tesko bi bio najbolji da igra za Norwich,WBA,Mallorcu ili Eintracht. Evo ti jedan primjer. Darko Pncev je bio Zlatna kopacka Evrope dok je igrao u Zvezdi. Cim je presao negdje drugo,nije ga bilo na mapi. A iz Zvezde je presao u Inter. P.S. Samo je jedan Mali Zeleni ;-)
ja odavno ovaj izbor za najboljeg igraca svijeta ne smatram relevantnim...zasto jedan Totti nije osvojio, Del Piero, Raul???
Al' je najbolja reklama Mesi i Brajant sa onim dječakom u avionu...
Ice cream?
aha ;)
Postoji dečko koji je čudo, najvjerovatnije najbolji igrač svih vremena... Ribery je dobar, pa i C. Ronaldo je dobar, i Robben je zar ne? ...ali niko se ne može porediti sa Messijem.
jedan je mali zeleni ;-)
niti njegovim dugom španijii
Riberi je zasluzio !! Ove godine nek Messi dobije utješnu nagradu , malo hormona :)