Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cjeli dan citam komentare o " slabasnom" City-u i ne mogu da vjerujem koliko ljudi mogu biti naivni, a praviti se da znaju sve o fudbalu. Jedini nedostatak ekipa iz PL je takticka nezrelost u LP, jer se u PL igra box to box fudbal a ovamo nesto sasvim drugo. Jeste da Real ima bolje pojedince, ali ja nisam siguran da su kao tim bolji. Ja za ovu utakmicu za razliku od druge predvidjam "lude" utakmice u kojima ce realno sretniji proci. Naravno ne zna niko koliko Real moze podici svoj nivo igre do tada, a u slucaju nekog veceg napretka onda ce City teze proci.
Uozbilji se druze!
Ako Real prodje u finale, izvuci ce Sahtar iz Donjecka :)
Ma vi ste vec u finalu,City neiskusna i ne tako jaka ekipa. Nikad lakse polufinale za vas.
Sta ti znas o fudbalu,nisi igro ni za razred :D
@exwax Tako je,ne mozes znat o fudbalu ako nisi igrao za razred,stoji u pravilniku Uefe. :)
idemo po 11-tu titulu HALA MADRID !!!!
@Ojjj Semine vala i jeste... HALA 🚾
@edin.kulin.9 samo se ti tjesi katalonski keru i nastavi furat fazone iz 2-og osnovne , nista drugo sem gluposti valjat ne znate heheh