Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
149 utakmica 104 pobjede 29 nerijesenih 16 PORAZA 70% pobjeda Uz to sve 3 Lige prvaka,1 La liga,1 SuperKup Spanije ,2 Uefa super kupa,2 Fifa super kupa... Sta reci vise ,veliki igrac,trener,gospodin. Gracias Maestro !
On je čovjek koji zna kad se povući. Tako se povukao i iz igračke karijere, kad je bio najbolji. A ova zadnja sezona Reala nije tako bajna, imali su ogromne probleme, u Primeri treći, ogromnom srećom, greškama golmana Ulreicha i Kariusa, sudačkom pomoći su se skrumpali do trofeja i sad je najbolje vrijeme za povući se, jer trofej se sjaji, a problemi su ispod tepiha.
grande zizu
Sad ako uzmu Wengera umrijece na klupi od starosti...
ziva legenda
Ma reko Perez da vise ne mogu kupovati sudije, od sljedece sezone se uvodi VAR i ovaj odmah nogu udario.
pametan covjek zna kad je dosta osvojio je sve sto se moglo osvojiti sad nek preuzme Juventus ili Bayern ili neki drugi tim pa nek sa njim proba osvojiti sve svaki novi tim je novi izazov
bravo majstore na terenu si bio veliki a kao čovjek ogroman..nema veze još 4 nasljednika sa prezimenom zidan su u realu nije real ostao bez zidana!
Nisu tu čista posla
Mozda je namirisao neku krizu u Realu pa ide dok ga jos svi postuju
Veliki ostaju uvijek veliki
dosaO je tiho i otisao u legendu..... moze se komontno reci.
Sad' ce dovest Guardiolu.
Jeshica!
rođo Realu ne treba trener
@CudnoStvorenje sad im ne treba trener. A Zidan ako je faca nek uzme Čelik. Real bih i ja doveo do finala..
Ubjedljivo najinteligentniji covjek u svijetu fudbala.