Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da treba malo prikociti sa svime. Dao je dva gola Schalkeu koji je u raspadu i koga trpa ko stigne ove sezone. Hajde da sacekamo jos nekoliko kola pa da se onda donose sudovi i uperuju prsti.
Kao da su kupili bez njega da pitaju a platili 50 Mio :D
Jović realno i ne mere igrati u Realu ispred Benzeme, ali što si onda jarane dao 60-70m za njega da ti sjedi na klupi? Hazard je plaćen 100m i daleko je stariji i iskusniji pa slabo igra,Jović je i sam zaebo stvar svojim nefudbalskim stvarima, skandalima itd ali opet igrač od 23 godine ima perspektive, on je sa 20 godina znao u Bundesligi na 1 utakmici uvaliti 5 komada, nemere biti ni da je loš sigurno.
Jović je mlad, a Benzeme već ulazi u pozne igračke godine, iako je u nikad boljoj formi. Hazarda muče povrede, zato i ne igra.
Pa zato ti govorim da nemere igrati ispred Benzeme ali čovječe šta očekuješ od momka od 20ak godina, tek došo, ne zna ni jezika, ne poznaje saigrače, daš mu 15ak minuta i očekuješ da rešeta, pa nemere ni to prijatelju, mladi igrač se mora istrpiti a u Realu nema prostora za tako nešto, e tu ti jes problem i zato igrači propadaju🙄
jovic je masina.sad ce opet da terorise po bundes ligi a onda ide u bajern ili u neki od velikih engleskih klubova.cuj igrac za osrednji tim liga 5.jeste zlobni a i pokvareni
Di je Osim onaj Fuksač
Jovic je dobar fudbaler, ali nije za Real. U Realu se nisu snasli ni bilji igraci od Jovica. Njegov rang je klub sredine tabele iz lige petice.
Svi znamo da je ove godine nogmet čudan i da svi žele titulu, engleska liga, italijanska, španska i sve ostale, bore se do zadnje sekunde na ternu i nije lahko igrati pogotovo za toliko jak klub jedan od najboljih, budimo iskreni...
Nemojte samo poredit njemačku ligu sa španjolskom.
Pa jbg, možda bude na tebe pa nokautira glavom protiv nika u turniru