Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda se na guzove provuku pa to je čudo!
Ako se stalno provlače, onda to nije na guzove.
@ante k , jeste , mogao je primit 15 kada je real igrao sa igračem više u obje utakmice... dok su igrali 11 protiv 11 bili su u najmanju ruku podjednaki... a prije 2 dana ih je bayern zgazio.. .samo je sreća spasila real
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bajernee . razvalite ih madridu
Steta zbog povrede Robbena i Boatenga, te nesto ranije Alabe kojeg je mijenjao Rafinha i skrivio drugi gol. Zatim, Vidal, Neuer i Coman nisu tu. I opet su bili dominantni. Real ima tim koji nije previse sklon povredama, posebno su spremni u zavrsnici sezone. Zato su sampioni, i svaka cast na tome.