Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ga iko na svijetu može shvatiti, to je Zidan.
huja ga snasla hahah
No Modric, no party ;)
Pa šta ćeš komentarisati sudije nego im opet dajte kese pune love da ponesu, smećari jedni!!! Kenjam vam se na klub, da ne štelite sve ne biste ništa ni osvojili. Pokenjam se i na navijače Penal Smrdida! Živio Bog Messi i njegov svemir FC Barca.
Zidane glavom ga za opomenu, da zna drugi put sta ga ceka ako pocrveni.
sudije najvise navlace realu, da ih je ostetio sinoc jeste ali realno sva tri gola sinoc nisu regularna. prvi isco ofsajd, drugi nije bio penal, i treci gol su dali iz nepostojuceg kornera. tuga jad i cemer od sudija
pa p... vam materina dva kola zaredom vas sudije nepostojeecim penalom vracaju u igru. 4 boda ste dobili na poklon u samo zadnje dvije utakmice.
Šta bi ti Zizu mogao sudijama reći?? Da ih nema Barca I Sevila bi vam bjezali barem 4-5 bodova.
Ma Bale ispao najveci papak na svijetu, ne mozes dopustiti protivniku da te onako iznervira.
"O sudijama necu govorit"????? Ma hajte molim vas, real nesto sad o sudijama bi da diskutuje hahahahaha. To je isto kao kad jurva o postenju prica. Ovdje sad do izrazaja dolazi ona stara: napad je najbolja odbrana. Napadni dok te nisu napali. Zidane dobar si igrac bio, kao trener nisi los imas ideja nekih finih, ali si sjebo sam sebe dolaskom u real, ispast ces zrtva obicna, vjerovatno vec krajem ove sezone, zivi bili pa vidili.
Pa jesi ti gledao utakmicu?ocigledno da nisi tako da ne pisi bezze molim te..! Borbalan je unistio utakmicu,nije alibi ali je tako,pa covjece oduzeo 2-3gola Realu stalno ofsajdi neki ovo ono.. To Real nema pravo da se zali na sudije jel? Bolje tebi da gledas Gošk-Iskra... Adios
Cuj sjebo se dolaskom u Real. Valjda sto je sjeo na klupu??? A i zasto se sjebo,osvojio je ono sto je najbitnije,sta treba jos?? Dakle,ove sezone je u 2 vaznija takmicenja blizi da uzme titule od recimo barcelone,malo li je?
i tako je Real izgubio trofej i ove sezone...sezona bez trofeja 100%
3 poništena gola Morate zbog offsidea. Najmanje zadnji nije bio offside, ali šta je tu je, idemo dalje.