Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papak celavi,uvijek antipatican bio. Uspjehe sa Barsom je ostvario zahvaljujuci Krojfu,u Bajernu truba,njima je liga i kup bogom dana a i u Citiyu nije ispunio nadanja,Klop mu je ocitao bukvicu..
ako mu je klopp ocitao bukvicu kako to da Klopp nije osvojio nijednu titulu dok je Pep osvojio cak dva a uz to je dominiro tu englesku ligu kao nijedna momcad prije njega.
@zurich12 Klop očitao njemu, a on cijeloj ligi, na kraju krajeva šta ima Klop od toga ove sezone, 0 : 2 u trofejima za Katalonca.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ya Yaye koko džambo ya Yaye
E jebi ga sad, ispade Guardiola odron frajer, a samo ovaj to govori...
yaya legenda od igrača, al kaki ko foka.
kad je ibra u knjizi napiso da je guardiola smece od cojka
guardiola je maricon.. to je odavno javna tajna u barseloni.
Guardiola krscanski terorist i sovinist.
Pa u Romu Yaya u Romu, đe'š drugo.
Dobar je on trener, ali nije nista specijalno, gdje god je dosao dobio je gotovu ekipu i beskonacno budzeta za transfere. Sa Barcom je pravio cuda, ali tu je imao srecu sa strasnom generacijom. Bayern nista, unistio ekipu koja je sve osvojila, u Cityju potrosio milijardu Eura i osvojio jednom ligu, wow l. Mancini je osvojio sa mnogo manje preseravanja. Rasista sumnjam da je, i ti kakis Yaya
Ovako nije pricao dok ga je Guardiola stavljao u prvu ekipu Barse, i dok je znao igrati lopte. I nije pricao ovako kada je otisao za City iz Barse dok je jos bio Guardiola trener. Nije lijepo traziti izlike i izmisljati price jer ga je sramota sto odlazi i sto nije dovoljno igrao, tojest jer je star i ima puno boljih od njega u Man City.
haha cuj Tourea haha a zasto bi Pep trebao imat 5 igraca iz afrike? Cini mi se da je Toure rasista i za svoje neznanje krivi Guardiolu. Nije Pep kriv sto Afrikanci vecinom nemaju pojma o fudbalu. Po toj logici je i Zidane rasista, u Realu isto nema nijednog crnca iz afrike. A ko je kriv da malo koja africka reprezentacija moze proc grupu na nekom mundijalu?
Guardiola je jedan od onih trenera koji igrače vidi kao mašine koje treba maksimalno iskorisiti. Prema tome, naravno da će da mu zasmeta sve ono što ljude razlikuje od mašina.
S obzirom na plate ima da igraju i rade šta im se god kaže
Zidana postuju svi igraci a Bale i James ga ne mogu smislit.Ima problema s crncima a Sterling,Abidal,Boateng,Alaba,Seydou Keita,Mendy,Fernandinho uvijek bili standardni.Jednostavno se nisi uklapo u njegovu filozofiju nogometa i to je to.
Svaka cast Yaya, vidi mu se na faci da je zlo u svakom smislu.
jah eto pep rasista pa nisi igrao zbog toga..ili mozda iz razloga sto ti je 35 godina pa ne mozes meda pored de brujnea, fernandinha, b.silve, gundogana koji su svi, izuzev fernandinha, 20- 25 god... bio si beton, al malo si ostario...kakva boja koze... k.walker, delph, mendy, ederson, gundogan, jesus, sterling, kompany...svi su bijeli ili? ne dipr