Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOLIM SVE FIRGOSE ROBIJASE DA NE NOSE CRVENE SALOVE CELIKA. JEL BI IH MOGAO ZAMJENIT SA FIRGOSIMA IZ PORTUGALA. UNAPRIJED HVALA
@bosanceros Prije 500god. ste mi je.b-avali prabake, i g.u.z.i.li sve korjene moje smrdske--i tako sam ja i nastao!!!:(:(
@bosanceros prije tacno 16 godina me je stoka s ljiljanima istjerala iz kuce u izbjeglistvo... sad bi kao trebo navijat za stoku s ljiljanima koji su kao naša reprezentacija??!?!?!
Ako onog truhlog Ibisevica izbaci mozemo i Brazil uzet.Jbm mu vlasenicu klempavu!!!Najveci potrosac dobrih lopti u historiji fudbala.Imo jednu polusezonu koju nece ponovit ni za sto godina.Kloc beskorisni.
@RS 14.05.1992 ste mi pogodili kuću sa dvije granate,ali mi FALA DRAGOM BOGU ne fali ni dlaka sa glave i ti(SMEĆE LJUDSKO)me pozivaš da navijam za smrdiju.MAJKU VAM .EBEM KRVAVU DOBRO SAM VAS ZAPAMTIO.
Proud to be Bosnian Pozdrav iz Doboja
23ti :)
\"\"Zenica je igrač više za BiH\" Je, samo što BiH treba 5-6 igrača više da bude nešto. :) BUHAHAHAHAHAHAHA :)
21-vi
ja se zbog svojih suigrača nikada nebi prekrstio...a uostalom nema se u reprenzentaciji tko prekrstiti ni od srba a kamoli od hrvata- neznam dal ima i jedan koji je zaigrao! NEMOJTE NI SLUČAJNO POVJEROVATI ĆIRINIM NAVODIMA DA VOLI BOSNU... on je jednostavno osoba koja radi sve za lovu! u hrvatskoj se predstavlja kao neka hrvatina, a ovdje kao najveći bosanac! on bi za 20 KM otišao klanjati u carevu džamiju u sarajevu, a magarca bi nahvalio kao konja! on jedino što zna je motivirati igrače koji su glupi ko k.. ali znaju igrati nogomet!
Citam upravo na Eurosportu Portugalci se prepali pred uzvratni mec i govore da cem im biti veoma tesko. I neke njihove sportske novine im napisale citat: STA STE SE PREPALI PONESITE STATIVE SA STADIONA LUZ-a!!!!
@dfa Slobodno se ti prekrsti nece mi smetat samo da pobjedimo zajedno svi! Pozdrav
pa ovo je nemoguce da niko nista nije objavio o maltretiranju nasih igraca a posebno bez ikakovog razloga prebijanja navijaca medju njima i jedne zene....halooooo admini probudite se..portugalce poznajem veoma dobro i kazem vam da nema smotanije nacije u evropi od njih a isto tako i podmukljie..treba ih veoma dobro docekat u zenici
ja sam taman mislio navijati za bosnu kad se ono onaj lijepo isklanja na stadionu na početku utakmice, pa sam onda vidio da je to zapravo samo muslimanska reprenzentacija u bih pa sam odustao od navijanja za bosnu...ajd možda se do srijede i predomislim!
OBAVJESTENJE! Portugal vs BiH 1:0 U ZENICI SE 18 NOV. 09\' IGRA DRUGO POLUVRIJEME I TO 90 MINUTA! HVALA NA PAZNJI!