Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa do poda za parolu
Dijamant, izdanak Zeljine skole.
vi seljovci zahvalite GRACICU NA POKLONU od 3 boda,to vam je bilo za kratkotrajni mir u kuci do narednog kola kada 100 % gubite!!!!!
posteno bi bilo napisati da je sudija cijelo vrijeme bio direktno na strani olimpika i da nije sudio po pravilima ove dremne igre,jadno i bezobrazno od strane onih koji su ga angazovali.
Fino i pošteno si to kazao; \" vi uzeste i veliki Olimpic...\", naravno čestitke, za ovaj veliki uspjeh, za zelju je i olimpic veliki! I Travnik.
Za Džeku je sreća te ga maloljetnog Plišek odvede, a da nije sad bi bio u Olimicu, jer bi u zelji napredovo do klupe.
Dobri ste hej, šesti nakon pet kola!
E moj pipiću, da ga neodvede Plišek, osto bi \"zvijezda\" ko i izdanan zeljine skole bulent biščević!!!
@rooney ebo ti ja mamu a samnom i svi pitari sa sjevera zato sto si glup
ahahahahaha, na vijest o sopstvenome klubu pa ne mozete a da ne spomente FK ISTITUCIJU i DIVOVE, 1-2% komentara (internet) hordaša (jer se oni pravi i ne zanimaju za utakmice između sitne buranije a pogotovu ne za tekmu ispod 1500 gledalaca na jednoj tribini, dokaz: http://www.youtube.com/watch?v=5SPzTehe-Ow&feature=channel_video_title , a ostalih 90% komentara štrumfova u kojima spominju FK INSTITUCIJU I HORDE ZLA!!!! Neka mi ne svaneee,nek me nema nek me ne buuuudeee,nekaaaa me bez tebe ne probude Sarajvooooo,na na na na na na na samo ti u mome srcu si Sarajv\'o!!!!
ooo jes mi bilo dobro naksev , joooooo joooooo , bolje nego na koridi... ccc
hahaha j.b.t.e sad gledam ove slike pa izgledaju kao pravi igraci hahahahahahah
Mi uzesmo veliki olimpic od kojeg vi redovno pusite rufo...mi u premier ligi od njih jos nismo go primili...a sminkeri sa terena su malo dobili po picici...jer kada sam se vracao sa tekme na grbavici ih je cekala grupa od 100-njak navijaca...treba malo samara...pojedinci se opasno pusu...adilovic,stanic,svraka......
željo prvak...što je pitarićima..oni su zadnji sjever evrope...
Sto brisete komentare ljudima !! Jesu pitari pjevali u lukavici - neka cela Juga zna ... Nek se stide !!!
Bravo za Manijake i parolu, a ne hordezle u Lukavici pjevaju \" neka cela Juga zna ... \" !!
Ja nikako ne kontam jel fakat postoje navijaci Olimpika? Molim ozbiljan odgovor.