Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, neka neko u bh. sportu posluje i sa dobitkom!
zavisi kako prikažeš te rezultate i kome ih prikazuješ.
Ako imaš neke druge provjerene informacije o Željinom poslovanju, slobodno mi ih napiši. Do tad vjerujem tekstu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hvala bogu. Samo da se izmire svi dugovi, dovedu 2-3 igraca i imamo europskog Želju.
u pravu si, ima da real rasturimo sa tri i više razlike i to u sred madrida.
Konačno et Željo u plusu 20 000KM + 1.2m od tih potraživanja i Sarajevo će definitivno da bude u velikom plusu što se očekuje od 2 najveća kluba u BiH. Željo je 95 000KM morao savezu isplatiti zbog navijača a Sarajevo će morati duplo - AKO STE NAVIJAČI ŽELJE I SARAJEVA zašto uništavate klub? Volio bih da savez smanji ligu na 12 klubova/da se pojača liga jer ovoliko klubova je glupost i da uradi nešto na identifikovanju huligana pa da njima dođe 1000KM kazne jer nisu samo klubovi krivi pa da vidimo hoćel ko se praviti budala pa napraviti belaj. I predobro je što ovaj savez prodaje prava na naziv lige (BHTelecom PLBIH) odakle dobivaju dodatna sredstva. Znal ko da li NSBIH daje klubovima koji postotat???
zeljo institucija
jedino elektroprivreda, bh telecom i Zeljo pozitivno poslovali u 2013. :)
I ovoim treba da se "ponosimo"??? Boga mi kao da smo debili pa u par korektnih slova "ispravljate" krivu Drinu... Jel vas stid??? Klub ne može da zadrži niti jednog igrača koji zna normalno da šutne loptu, Stanić nam igra petnaest pozicija u timu... Kad nabacuju loptu ona završi na drugoj strani terena, a kad šutaju, lopta upucena na gol završava u autu. To je taj igrački kadar sa kojim treba da se ponosimo, i da vam "vjerujemo" da je ovo što pričate istina a prije par mjeseci cijeli tim plakao zbog mjesecima ne izmirenih obaveze. Ma mrš u PM!
kralju nemoj srat ovako otvoreno da ti kazem pogledaj prvo stanje u drzavi pa mi reci ko to jos posluje sa dobitkom ? ko to jos nije duzan ? nemoj mislit da smo manchester i da imamo te pare da prvo kupimo igraca pa da mu jos dadnemo platu koju hocr , bolja taktika.jeste podizanje nasih igraca.Svaka cast upravi
hahah cuj 20 000 pa vise je moja nana skupila od penzija ..
Blago NK Zeljeznicaru kad ima ova eminentne ekonomske strucnjake i bankare u svom taboru:(((( I jos se pitaju kako je Tan dosao bas na Kosevo
Bilo bi mozda i malo vise para da tu nije bilo troskova za potplacivanje utakmica i sudija prethodnih godina :)
samo bode oci onih 95.000 kazni moglo je i bez toga al kako?
Ccc, vinsent tan toliko zaradi dok prdne
zaduzili se mali kod cika tana
Sreca pa imate bankara Kemu Kozarica a on umije korigovat izvijestaje ;)
Nemojte se smijati Gredicu, ne valja se rugati ljudima ometenim u razvoju. Dosta mu je jadniku sto hidrocefalus brkati manipulise s njim, braco pitari pokazimo merhamet prema ovom nesretnom covjeku, vidite da jadan ne zna sta prica.
vi čete i malezijca na prosjački štap dovesti.
Vec isplatili 13. platu za 2014. i regres. Topli obrok ce malo kasnit, jer amarovom cuki skupa hrana.
E tugo moja , i plusu 20 000. Pa ni solidne pripreme vam to nemoze pokriti, jadno da jadnije nemoze za jedan takav klub
volim zelju, ali volim i objektivnost. 20.000 KM dobit ? Pa vise obrne lokalna trafika od njih. Sramota ! U mojoj domovini zive najbolje fukare ! Strancima je uspjeh kad jeran Real moze imati dobit kao budzet BiH , a nama je uspjeh kad obrnemo 20.000 kao najbezvezniji granap. Volim glupost, volim ovaj narod. Volim i sebe kao pripadnika istog.
*** ti OCA-m pa tele jedno 1,2 mil potrtazivanja je isto profit koji treba doci...pare od sehe coce adilovica...
mislis ? tele si sam . Citiram "treba doci".. pa je l' to treba doci na papiru.. Ej i ja sam bogatiji za 30.000 eura.. .ali te pare dobijam od yugo banke. nekad cu dobiti,ali trenutno ih nemam. Teletino
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Država Željo