Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su ovom prilikom organizovati neku dobrotvornu akciju da se skupi sta hrane gladnim torpeovcima
Kad Mumi glasno zove te, A Mumi Tata čeka te, Pridruži im se, vidjećeš, Kroz avanturu brzo ćeš Stić\' u dolinu... Stić\' u dolinu... pa druga tribina U Mumi domu naći ćeš, Sve prijatelje s njima ćeš, Kroz džunglu proć\', na otok doć\', Na čarobnom oblaku, Pa u dolinu... (Pa gdje?) Pa u dolinu... (Pa gdjeeee?!) Pa u dolinu... (Pa gdje?) Pa u dolinu... pa druga tribina tat tata tat tat taaa mama ma mamama ma tat tattatt tattaaaa
GUŠOOOO UKRADOŠE TI GOLFA GUŠOOOOO-AHAHHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
ovaj amar ko krme se udebljo a vidi i pofalicki ima kvalitetniji dres
vazno je da su pitari poderali siroki u kupu na svom stadionu, a ovdje nesto mahalaju
Stvarno je strasno, da ovakav klub, pa kad malo razmislim nijedan klub nema stadion da valja,ko je gledao utakmicu zna o cemu govorim.Lopta odskace kao da se igra na njivi negdje.Nemogu da vjerujem da se trava i teren nemogu zamjeniti, a hocemo evropski fudbal da gledamo STRASNO.
Taman dva po svemu ravnopravna tima
Pitarski kompleksi, nista novo.. zaboravile se virsle i g-din Blekic :)))
podrzavas tim ciju su navijaci ubili naseg sugradjanina i navijaca FK Sarajevo! stidi se shljamu ljudski! kad su bili protesti za pustanje Hordi, dosli su i Manijaci, a ti likujes jadu jadni! amebo ljudska! fuj!!!
Jedno lijepo druzenje, vidjeh u publici Duleta i Doktora ...
SALALALALALALALAAAAAA ZEEEELJEZNICAAAAARR!!!!!
cuj ovo..dokle vise..daj ba,ohladite vise sa godišnjicama kojekakvim..da ih nema,izmislicete ih na svim stranama
A kad ce VeHlez? Buahahaha
NEMOJ SAM SEBI LAJKOVAT KOMENTAR SEKE TI
ma zeljo je q.u.r.a.c