Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je zeta ili kukesi moglo izbacitit Sarajevo mozda i zeljeznicar izbaci ove...
VOLIM TE ZELJO !!!!!
Kada Željo igra u evropskim takmičenjima stadion se ne zove tako, da ste kakvi novinari to bi znali i ne bi to pisali u člancima o Želji.
Zvanični naziv stadiona je: Olimpijski stadion "Koševo" !!!
Vrijeme je za osvetu, idemo braćo, svi ko jedan!! Navijajte za Želju svim srcem. Svi u Budimpeštu da napravimo veliku feštu!!
Željeznicar za život cjeli !
Ovi citav zivot igraju na Kosevu, a busaju se nesto u prsa kako imaju svoj stadion. Moglo bi tako i Sarajevo zakupiti stadion u Vogosci a sve utakmice igrati na Kosevu - i hvaliti se kako ima svoj stadion
Tacno tako. Navijam za Zelju!!! A navijam i za Sarajevo!!! Sto vise uradili u Europi i sto vise novca dovukli u grad i drzavu!!!!
Ma samo napast, jako i brzo, nemamo se čega plašiti, kvalitetnija ekipa jesu, ali mogli bi se nositi sa njima! VOLIM TE ŽELJO!
Revenge * :-D
Revange ... Pozz od komšija daBogda dogurali što dalje ...