Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od milja tepaju klubu svi njegovi navijaci pa i ovaj novinar, i tvom torpedu isto tepaju npr \"torpe opet ostao kratkih rukava u sirokom\" ...hahah..
Pitarcici, priznajte da ste se ponadali
Opet ista prica, cita li neko ove nase komentare iz redakcije. Evo 90 puta naglasavam i ukazujem da se ne pise u naslovima Željo vec ŽELJEZNIČAR !!! PS ŽELJEZNIČAR !!!
Daj objasnite mi kako će široki osvojit titulu, gluposti valjate
litex - mlitex 7:0
A kako to kad je red da naš osvoji titulu uvijek osvoji Željo kad će Torpedo nešto osvojiti, ili će mo za njih osnovati ono pod ostali pa možda i oni nekad nešto osvoje........
@pitanje Kako malo celija ti imas...Ti si fascinantan znas!Poseban si nekako...osim ako nisi neko sestogodisnje dijete,e onda shvatam tvoje pitanje!
@pitar vidjeli smo sad kad gras nije radio!vas bilo 200 a nas 1500,pa ti sad skontaj klocu jedan! @kem0 a nije revizor,on je bio u prijedoru @Bahili... Pogledaj raspored osvajanja,on se nije mijenjao ide NAS,SRB,HRV,NAS,SRB,HRV,NAS,SRB i sad ces da vidis da ce HRV,to jes Siroki da osvoji 100%.Jesu osvajali po 2 puta,na pr.Siroki pa zrinjski;al nije se kvario raspored koji sam naveo gore,kontas!?
POZDRAVITE ŠAMPIONE SA PECARE!!!
lojavci, vi ste i dalje zakon u sjedećim sportovima.
Sta bi od Slobode jbt, kosarkaski klub propao, a i fudbal truba evo, nekad jak klub koji je bio rame uz rame sa najjacima na tabeli, a sad doveli ga mafijasi do prosjackog stapa... strasna politika !
Samo za nasu ljubav najvecu : )
@Sandzaklija Buca potok je CENTAR za tarčin, pazarić, hadžiće i mnoge druge kasabe iz kojih dolazite vi strumfovi (min. 80%)!
a ti i nemas babu, osto na zucu 92
tm - atleticarski klub kako bjezite a da vas vidi babo kako bjeziteeee znate daljee
Dje vam je Tica ... jel jos maltretira ljude ili ste ga otjerali ?
Ma Zeljo sila :))!!