Šampion bez iznenađenja
0
Željo bolji od Olimpika
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brko brkane, moj najdrazi krkane!!!
ha koji daltonista im je radio dresove nabijem ga na neku stvar
Sta bi tek Hapoel radio Olimpiku????
hahaha a sto je Homo Zajednica ljubomorna...........
Na utakmici niko nije pominjao pokojnog Vedrana, ali, nazalost u dolasku prema stadionu, svojim usima sam cuo 20-tak narkomana ili ne znam ni kako bi ih nazvao koji zaista jesu u jednom vrlo, vrlo ruznom kontekstu pominjali pokojnika, tako ruznom da covjeku bude muka sto zajedno s tim ljudima (sabanima) dijelim tribinu... Mene je sramota!!!
to je laž za pokojnog VEDRANA PULJIĆA niko ga nije spominjao na utakmici,a ti ako si iz sarajeva dobro znaš tad da nas je bilo mnogo da vam damo podršku za Vedrana puljića .i NE NASJEDAJ NA PRIĆE
kako mozete pricat da je bilo u negativno kontekstu??? cuj sigurno je bilo negativno... da vam se Bog dragi smiluje od srca to zelim... Samo bih stvarno volio da se jave pravi pitari, a ne ovi koji nas brukaju!!!!!
samo mali podsjetnik za vas zaboravne:D Basel-Sarajevo 6:0 http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/evropskaliga/clanak/071004104
sta lupas bezveze. nek vam tm budu primjerak kako da se ponasate na svom stadionu.
Pa neka neko pocne pobjedzivati na ovom stadionu
PRVO SU SPALILI HRVATSKU ZASTAVU,PA SU SPALILI UKRADENE TRANSPARENTE F.K.SARAJEVA.ONDA SU NEGATIVNO POMINJALI LEGENDU ASIMA FERHATOVIĆA HASETA...A SAD...SAD SAM ČUO DA SU NEŠTO POMINJALI POKOJNOG VEDRANA PULJIĆA,VJEROVATNO NA NEGATIVAN NAČIN...VI STE FAKAT DNO DNA.J.E.B.O VAM TICA M.A.T.ER SVIMA...MRZITI želju NEPROCJENLJIVO.
i ja sam cuo da su tm spominjali vedrana...kako su nisko pali prvo haseta pa sad vedrana spominju
samo jedno pitanje i iskren odgovor:na fb brat pokojnog Vedrana je napisao da su tm 87 spominjali Vedrana
@m3 ma djesi pjesnik, nisam te prepozn`o
KOševo fudbalski to je raj,na njemu pobjeđuje Željo tim za koji živim ja ;)