Direktna kupovina proizvoda
0
Željo 3. marta otvara fan shop na Grbavici
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo je i ranije !
haj fala bogu da je ovaj p.itarski server nesto objavio o zelji
pa komsinice to je trebalo za 8.mart znate vi zastoooo....
VIDITE K:I:TA:RI ONI UFURANI MOZETE SE SAMO NADATI DA JE SARAJEVO ISPRED ZELJE.KOLIKO JA ZNAM STO SE TICE STADIONA DA TO NIJE UOPSTE VAS STADION NEGO JE TO OLIMIJSKI ODNOSNO DRZAVNI STADION GRBAVICA KAKVA GOD DA JE DOBRA JE ABD VALJDA CE I POCETI RENOVIRANJE STADIONA USKORO ! STO SE TICE FAN SHOPA KAKVO KOPIRANJE? VI OSMISLILI MOZDA FAN SHOP PRVI NA SVIJETU JEL? ZATO TISINA BRUKA JE VIDJETI KAKO IGRACI TAKVOG\"velikana\" NEMAJU PARA ZA NORMALAN ZIVOT 1 FUDBALERA U DANASNJEM SVIJETU ZATO TISINA.STO SE TICE VASEG TIMA ONO JE APSOLUTNO\"NEDO BOG NIKOME\" PRIHVACATE SVAKU PONUDU ZA IGRACE KAKO BI SE MOGLI PREHRANITI ITD. SVE SE ZNA NEMA SE TU STA GOVORITI JADOVI JEDNI I VI SAD KAO NEKI KLUB??? NA SMIJESNI STE APSOLUTNO ! MOZETE SAMO DA NAM SE DIVITE K.I.T.A.R.I . NAMA CILJ EUROPA DUPLA KRUNA A VAMA??
ucite od velikih bravo komsije
TOOOOOO. Zeljeznicar za zivot cijeli !!!! Konacno da se klub sjetio ovo da uradi. bravo!
pik.ba/artikal/2456867/iznajmljujem-sezonske-karte-za-skijanje- Karte se skijanje na Bjelasnici i IGmanu, vrlo povoljno.
Eto pitari su izmislili Fan shop, doduše ni na Old Trafordu nije onako skup dres ali valjda se isplati ;) ;)
Nemoj majke ti o mijenjanju imena i tome.... Torpedo - Sarajevo UDBA-SDA-SDA-SDP-SDA i Stranka za BiH-SDP..... (zavisi ko ce na vlast slijedeci)
Jbt ovo , kradete od Sarajeva
Gospodo kompleksaši, FK. Željezničar svoj fan shop imao je od 2004. do 2007. u okviru firme Metalmerc na ulazu na zapadnu tribinu medjutim zbog nebrige ljudi u klubu zatvorio se, jeli Torpedo tada imao svoj fan shop?? nije !! drugo navijači Željezničara Manijaci imali su svoj časopis The Maniacs od 2006. casopis je izlazio do sedmog broja i propao jer nije bilo zainteresiranosti jeli Torpedo tada imao svoj tkz. časpis?? nije !!! i o čemu pričamo????
Ne moze ovako vise jok. Razvalicu vas hocu ocam\'... je.be.m vam familiju. Mrs iz uprave svi. Zar nemamo trunke kreativnosti pa da ne moramo kopirati Horde Zla i Sarajevo? Amare i Zujo mrs iz Zelje!!! Buki lopove!
TAKO MALI 1988 - 1950
AMAR TROFEJNIJI A IVICA STARIJI OD VASEG SMJESNOG KLUBA ALI NAMA VIRSLE VISE NISU INTERESANTNE ETO VAM SIROKI BORAC I SVINJSKI PA SE NJIMA FURAJTE
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas!!! Koliko su samo senzacionalizma ubacili u ovu vijest da to nije humano, k\'o da su izmislili toplu vodu. FK Sarajevo je prvi uveo fan shop u svoje poslovanje a clanovi uprave skretnicara su bili redovni posjetioci naseg fan shopa. Ako iduce godine bude opet bude organizovan Coca-Cola HM stavljam ruku u vatru da ce se i vas stand naci u blizini naseg. Ista stvar kao i sa business planom kad ste nas molili da vam ga posudimo da \"vidite sta se u njemu nalazi\". Sta god da mi pokrenemo za par mjeseci vi prekopirate, pocevsi od sokica na stolu za vrijeme press konferencije, navijackim magazinom, evo sad i fan shopom i web katalogom... pa dokle vise? Smislite nesto originalno, pokrenite vi nesto svoje. Cijeli zivot vam se svodi na cekanje sta ce komsije uraditi da vi podjonite. Nesposobnjakovici since 1921.
Fuuuuuuuuj samo kopirate komsije,smrde sa sugavice
Zapalit ce ga Ismar Lakaca ! :D