Direktna kupovina proizvoda
0

Željo 3. marta otvara fan shop na Grbavici

Sarajevo-x.com
Potpisan ugovor (Foto: fkzeljeznicar.com)
Potpisan ugovor (Foto: fkzeljeznicar.com)
Fudbalski klub Željezničar će nakon višemjesečnih pripremnih radova otvoriti prodavnicu za svoje fanove koji će tako dobiti mogućnost direktne kupovine proizvoda sa motivima kluba sa Grbavice.

Fan shop će početi raditi početkom marta, odnosno pred prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva, u kojoj će Željo ugostiti Široki Brijeg.

Ugovor o poslovnoj saradnji između Plavih i ekskluzivnog dobavljača proizvoda za fan shop potpisali su u srijedu direktor kluba Dželaludin Muharemović i direktor preduzeća Gong iz Sarajeva Mirsad Šukalo, piše na web-stranici fkzeljeznicar.com.

"Čast mi je kao direktoru preduzeća Gong učestvovati u ovom sjajnom projektu. Siguran sam da će fan shop Fudbalskog kluba Željezničar biti najkvalitetniji u našoj zemlji. Posebno bih istakao širok asortiman proizvoda koji će se moći kupiti u Željo fan shopu te mogućnost nabavke preko interneta", rekao je za fkzeljeznicar.com Mirsad Šukalo, direktor firme Gong koja će u projektu fan shopa sa Željezničarom imati partnerski odnos.

Ni direktor Željezničara Dželaludin Muharemović nije krio zadovoljstvo potpisanim ugovorom:

"Projekt je dugo bio česta tema razgovora ljudi u klubu i veliko mi je zadovoljstvo što smo poslove na njegovoj realizaciji priveli kraju. Mislim da će navijači biti oduševljeni. Marketing služba našeg kluba na čelu sa Bulendom Biščevićem obavila je sjajan posao. Nadam se da će fan shop ispuniti naša očekivanja i da će navijači konačno doći na svoje", kazao je direktor Muharemović za fkzeljeznicar.com.

Fan shop Fudbalskog kluba Željezničar bit će smješten kod ulaza na Zapadnu tribinu stadiona Grbavica, a zvanično će početi raditi na dan prvenstvene utakmice sa Širokim Brijegom, 3. marta 2012. godine.