Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako iko zasluzuje tuzbu, to si ti Vico. Za sve sto si uradio prosle sezone u Premijer ligi. Nasao kriminalac da prijeti tuzbama. Da je pravne drzave ti i tvoji hahari nikad ne bi prismrdili savezu. Asmire uz tebe smo svi!
Bravo Asmire, Vico, Dodik, Misimovic, Petev, Mamici i ostali menadzeri ce unistiti BH reprezentaciju u fudbalu. Naravno ne zaboraviti i najveceg krivca Elvedina Begica i ostale prodane bahlijetine iz saveza i oko saveza.
Parola nije potpisana, veli. Dobro da nije trazio i pecat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vici je dajdza Dodik Vico je unistio fudbal u BiH lakrdijom kojom je Borac postao prvak
Idol nogometnog saveza BIH. BEGICU jel se stidis sto si izgradio savez kriminalaca od opcinskog do drzavnog nivoa? Jel ima sportskih radnika koji nece sutit za ovu nepravdu ili ce nataviti uzimat pare i sutit? Lako je zivjet od clanarina...
Koja lakrdija??? Jel on uzeo Sarajevu 13 bodova prednosti????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VICO, IZDRZI ! :)
Cuj ti Vice karaktera koji je nastimao titulu Prčiji iz Banja Luke.
Koji cirkus ljudi vode save nisu igrai fudbal ili se bavi sa sportom!? Vico nicija nije do zore gorijela nece ni tvoja otiso je Pusina, Usanovic mogi drugi otice i ti u P.M!? Begovic i Barbarez mogu proci posteno obreza, bice svagdije pozdravljini od navijaca on su dali za Reprezetaciju mnogo vise od vas!?
Druze ti njega mozes tuziti a on ce ako treba platiti ostetu 1 m samo da odes ne samo ti nego svi ugradjujete se od betona do semafora makar 1km .
U pravu je asmir, sve sami kriminalci u savezu koji gledaju jrdino da napune svoje dzepove
Misimoviću razocarao si nas. Vico mars iz Zenice
Hajde ne seri majmune,idi guraj propali borac koji kur*u nevalja
najvise me razocarao Misimovic
Koji govnar
istina boli
Vicooo i ja poptisujem njegov tvit. Bujrum tuzi i mene.
Cuj stav pojedinca, a sablasno prazno na tribinama.
a sta je to tacno Begovic radio?
Svi ste vi jedna banda. Reprezentacija Bosne i hercegovine je prije par godina imala ime u svijetu, i bili smo visoko rangirani. Onda su se pocele desavati cudne promjene na celu NSBIH, dolaze svakakvi pojedinci koje nemaju veze s fudbalom i koji samo kradu i drzavu i savez. Ja vjerujem Begovicu, on je sigurno sto posto posteniji iveci Bosanac od svih vas, bagre koja vodite ovaj savez.
Pitanja da li ste vidjeli parolu😂a novinarstva majko draga.Kaže Vico Barbarezu ne može 😂.Ako je na ovakav način odgovorio onda smo u većem problemu nego što mislimo