Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mrš bagro ostavite fudbal na miru dosta je politike u njemu!
Mora li i fudbal po nacionalnom ključu? Jadni smo...
Bolje Vam je da nesto radite nego da laprdate gluposti. Trebao si jos dodati i sa platom od VM.....
kopanja - konje jedan bez nogu! po nacionallnom kljucu fudbal dijeliti!? stoko dodikova! mars dzubre koruptno!
lijevi bek mora biti Srbin, desni Hrvat, ako je centarfor Bošnjak, i da se redovno rotiraju svakih 20 minuta m***u vam feudalnu
@Ludzbunjenog Nije taj sistem napravljen slucajno, nego bas zato da bi sutra isti taj kopanja pljuvo po sistemu jer ugrozava srbe i hrvate. To je stara strategija, ako nema problema, izmisli ga i izvlaci korist iz njegovog \"rjesavanja\".
Nadam se da se bagra iz saveza nece dogovorit nista, ipak sve mirise na to da ce radi licnih interesa da napravi sistem kakav trazi UEFA. Samo nek ih suspenduju pa ukinu, to bi bio veliki korak naprijed. Valjda im je Dodik ovaj put dao signal da ustraju do kraja. Boli njega za njihove dzepove. Jos koji dan pa ce bit sve jasno, da ne nagadjamo.
odlican prijedlog,kolko je samo ovaj gospodin nabrojao radnih mjesta(fotelja), ima da se celnicima Fife zavrti u glavi.(malo morgen)
Jadni ljudi iz uprave, ostase bez plata, a duboko u kreditu. JOOOOOOJJJJ STAAACE SAD.
Ja mislim da je ovako najpoštenije: Bošnjaci u Sarajevu da odlučuju o svemu (uz kahvu), a kome se ne sviđa neka ide, ha ya. Nemojte misliti da bi ostali samo Komšić i Jovo, ostalo bi još najmanje 5-6 takvih komada.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Samo suspenzija.Neka Fifa i Uefa naprave novi NS BiH a ne ovaj po laznom bratstvu i jedinstvu.Neka prave takav savez u republici sumskoj.Godinama se ukazuje na ovu nakaradu zvanu N/F Savez BiH.
Jel se on zahjehbaje ??? Upravo zbog Lagumdijinog pokušaja narusavanja roatacije u Vijecu ministara i nepostojanja osnovnog povjerenja i viška ega kod Lagumdzije i Covica drzava se raspada, a on to predlaze kao rjesenje ??? De ba Kopanja odj.. u skokovima.
VOLIMTE BOSNO
@ovu ko ti brani da ides svojim putem? sretan put.
Došlo im iz guzice u glavu:)))))
jel se željko konsultovao sa svojim gazdom dodikom prije ove izvale ?