Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put došli da nisu nijednog primili
NK Deportovani
Masne ruke od someta pa ne mogu potpisati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mars u izolaciju
ovi ko damir masic kad je u aprilu doso iz italije
mars u 3 p.m
CoVID 1921
PROTIV KORONE JE. SOK SREBRENA MALINA. IMA U BINGO BAKE D.O.O
Vidi pitara u komentarima jest im krivo,bježite jeste loša ekipa,ove godine nema na guzove ..Čim nemate lobi odmah ste loši
Jbe UEFA koga hoce...
A bunili se što je prekinuta Sezona zbog Korone 🤣🤣🤣
ŽAO MI JE ŠTO SAD I LUTVO MORA U IZOLACIJU.
Igra li jos Puzigaca za Zelju? Dok je taj igrac igrao tu Zeljo bio tambura hahaha
E to je ono kad imaš "uhljupa" koji ide i loče pokafanama,puši nargilu i onda dođe zarazi onoga ili one kome je stalo da igra i da se dokazuje .Gori je ona ko ga je doveo (op.Zec),treba ga protjerati iz kluba.Ovo će se itekako odraziti na klub,u smislu borbe za titulu.
samo uruciti rjesenja i policija da provjerava postivanje rjesenja. Treba nargila decke pustiti jos ce u gradu zaraziti ljude. Nisu prvi a ni zadnji koji ce ici u izolaciju. Uprava neka se izjasni ko je kriv i neka sankcionise onog koji je napavio propust . Rijec je o profesionalcima koji zive od fudbala neka se tako i ponasaju.
Brest in peace, jufke
Znači, pravila o izolaciji za nekoga vrijede a za nekoga ne vrijede. Glupo. Nepravedno. Kao on je igrač. Čuj, zvanja životnog, igrač... Pa ako si zaražen moraš u izolaciju. Neposredn kontakti moraju u izolaciju. Fuj države i govana
Ko su oni da odbijaju to sto igraju za Zelju druga pravila odnosu na građane ne moze. Isto vazi i za FK Sarajevo
Tornjaj u Blažuj!!!
Pod sator s njima... I Brajlovica takodjer
Vrati ih nazad