Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih da repliciram!
Štaje zajednićko velikanima? mrze hin mešetari za 20 maraka pravda za želja i vrbanjušu
Ustamujić,bjelosvjetski lažov i spletkaroš,heba Nokiu,hebaće i Payten,a bogu mi uskoro će hebat i Želju,jači je od Rocca Siferedija,sjetim mu se gospođe ponekad. Sarajevski đubro u svakom smislu riječi.
Vela havle
Rekoh ja davno da cete prizivati i sanjati Misimovica i da bolje uprave sa njim na celu nikada necete imati.Prijetnje Sipom su vam smetale.
Pa kaze..Pitbull Terrier.......
hebo vas ustamujic u usta😂😂😂
U zelji uvjek neka kriza i besparica.stadion prave godinma, kao da prave vembli
Lobotomci protiv Idolopoklonika veličanstveno.
Amar Osim tužio Željezničar za cca 500.000,00 KM.On izabere predsjednika i novu Upravu kluba,onda ovi angažuju advokatsku kancelariju da zastupa i ospori tužbeni zahtjev aktuelnog trenera.E svašta.I onda sazovu pres konferenciju i pričaju kako je bivši trener bio nekorektan.
E jbg sad Zeljkane,vazda neko drugi kriv. Kad je trebalo ulagati u Grbavicu tad u savezu nisu bili mesetari.
zeljo trenutno najsiromasniji klub
Raspadate se
Pa jebote kakvi su ovo novinari niko da postavi smisleno pitanje. 1-Ako je saldo na po preuzimanju kluba bio nula,iz kojih izvora sredstava su isplaćene zaostale i tekuće obaveze kluba. 2-Koliko je novca obezbijedila nova upravljačka struktura i od koga 3- Ako su imali sredstva na računu ,zašto mngo ranije nisu izvršili obavezu prema Slavku Petroviću 4-Do kojeg datuma su trabali a kojeg datuma su upltili obaveze prema bivšem treneru...
Samo namjestanje utakmica, sve ostalo je glupost pricati. Tako se finansiraju klubovi u BiH.
Ove sezone su se svi pocev od sudaca urotili protiv sarajevske institucijE. PRAVDA ZA DŽ!!!
Sta bi Vam tek radili mesetari iz Prve Federalne😂😂😂😂