Željina kućica najbolja na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu

Klix.ba
15.1.2013. u 13:00
1
47
Željina kućica najbolja na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu
1
1/5 Foto: Dženat Dreković
2/5 Foto: Dženat Dreković
3/5 Foto: Dženat Dreković
4/5 Foto: Dženat Dreković
5/5 Foto: Dženat Dreković
Od 25 zakupaca koji su ove godine u 26 kućica ponudili svoje brojne proizvode, zahvaljujući glasovima gostiju, samih zakupaca te uprave i radnika i radnica Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, pobjedničkim štandom je proglašena kućica Fan Shopa Fudbalskog kluba Željezničar.
Fan Shop FK Željezničar, koji je bio smješten u trećoj i četvrtoj kućici desno od Sarajevsko pivo Holiday Puba, pobijedio je zahvaljujući lijepom uređenju štanda, koji je bio u potpunosti prilagođen prazničnoj atmosferi u kombinaciji sa prepoznatljivom plavom bojom ovog fudbalskog kluba.

Osim toga, Fan Shop FK Željezničar je organizacijom brojnih aktivnosti programski doprinio sadržajima 2. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa, kao i njegovoj promociji, putem brojnih susreta sa bivšim i sadašnjim prvotimcima kluba, te organiziranjem roštilja sa Amarom Osimom, koji je privukao veliki broj renomiranih Sarajlija, te ljubitelja Želje.

Fan Shopu FK Željezničar je uručena povelja Kulina bana izrađena u srebru, koja je djelo poznatog sarajevskog zlatara i juvelira Fahrudina Sofića.

Najboljim radnikom na 2. Coca-Cola Sarajevo Marketu je proglašen kuhar Alen Čolaković, koji se svakodnevno u Sarajevsko pivo Holiday Pubu brinuo za ukusne delicije koje su bile na meniju. Alen je tokom 33 dana trajanja Marketa po vlastitom zahtjevu radio u dvije smjene (po 12 sati dnevno).

Posjetiteljima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa su ove godine uručeni i anketni listići čijim su popunjavanjem posjetitelji doprinijeli istraživanju o ponudi Marketa, kako bi naredno izdanje Marketa ponudilo još bolje sadržaje. Posjetitelji su popunjavanjem anketnih listića automatski učestvovali u nagradnoj igri, a sretna dobitnica je Arnela Kadrić – Hadžović, koja će biti nagrađena prigodnim poklonom.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea: www.sahm.ba, te putem društvenih mreža: Facebook pagea: Sarajevo Holiday Market, Twittera: SAHolidayMarket, YouTube kanala: SAHolidayMarket i Instagrama: sarajevoholidaymarket.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (47)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: