Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
0

Fan Shop Željo nudi više od 200 različitih proizvoda za fanove

Klix.ba
U okviru sajamskog dijela Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ove godine svoje proizvode posjetiteljima prezentira veliki broj izlagača.

Svi posjetitelji od 10.00 do 22.00 sata mogu pregledati bogatu ponudu, koja uključuje suvenire, odjeću, modne dodatke, nakit, bogat izbor prehrambenih proizvoda, igračke i mnoge druge proizvode. Sajamski dio Marketa je definitivno najbolje mjesto za izbor prazničnog poklona za sebe ili svoje najdraže.

U okviru bogate ponude Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa nalazi se i kućica Fan Shopa FK Željezničar, koji je smješten na prostoru trećeg i četvrtog štanda lijevo od Sarajevsko pivo Holiday Puba. U okviru Fan Shopa FK Željezničar na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu posjetitelji mogu pronaći preko 200 različitih proizvoda, od onih za najmlađe (siperčići i flašice za bebe, bojanke, slagalice...) do onih za starije (dresovi, majice, dukserice, šalovi, plave novogodišnje kapice...).

Posebni proizvodi koji će biti predstavljeni tokom trajanja Marketa su aplikacije grba FK Željezničar iz 1921. i 1933. godine. Također, na štandu Fan Shopa Željo se sa posjetiteljima redovno druže bivši i sadašnji prvotimci ovog fudbalskog kluba, a tu su i brojne druge zabavne aktivnosti, poput nagradnih igara.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, Facebooka, Twittera, YouTube kanala i Instangrama.