Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se ponasa, kao navijaci Olimpica, a ne ko ovi divljaci!
@lesinar Jarane pretjerao si,nemoj covjeka vrijedjati!Mozda je dozivio mozdani al on i sa pola mozga u funkciji ima vise mozdanih celija nego svi vi lesinari zajedno...Gsp.Osim da ima toliko uticaja,zeljo bi sad branio titulu,a ovako sredjeno je da je vi osvojite,mala sadaka sr.bs.om narodu,da se ne osjeca ugrozeno.ZELJO SAMPION!
Sta je ovo nema vise pitarcica da pisu plus 8, titula, dupla kruna. Ha ha Kako cemo da vas .aramo pitarcic jadni na plus 2 hahahaha
IZDRZI GENERALE :-(
Hordama je bitna brojnost,a i cinjenica da je to ekipa iz starog grada.Evo sta se desava:dosta raje dodje iz Vogosce,Tarcina,Kobilje gl,Hadzica,Ilidze i sl.al ne smiju unijeti transparente sa pomenutim mjestima.Svi oni iz tih mjesta dolaze na utakmice redovno sa laznom parolom“STARI GRAD“! Zato molim maloljetnike da se informisu bolje i da ne furaju pogresnu pricu.Zeljo je uvijek bio ponos ovoga grada i ostat ce!Ja ne mrzim fk sarajevo niti sam ga ikad mrzio,znam otici na utakmicu cak.Pozdrav raji koja ovo konta,a za ostale me zaboli...
Ja zivim na Kosevu,navijam za jedini sarajevski pravi klub a to je ZELJO!Kao stanovnik pomenutog naselja znam ko sve tu zivi i navija za fk sarajevo( torpedo nekada )!Strajk grasa je dobro dosao da ovaj grad vidi ko to ustvari navija za sarajevo LOKALNO,jer su upravo oni i mogli doci na tekmu zbog nastale situacije!Kosevo je okruzeno brdima na kojima se nalaze sela-doslovno.Prepoznao sam dosta faca i kockastih glava (sl br 4) koji silaze u kosevo ili kako oni kazu u grad.Znaci nahorevo,jagomir,poljine,skakavac...Ti isti furaju grafit FGR i sl.Zeljo je na kosevu igrao sedamdesetih godina tako da ovdje ima dosta gradske raje koja navija za zelju(ugl stariji i njihova djeca),kao npr.kompletan sastav z.pusenja,djuro,rahmetli Dzilda i sl.
Poljine su na nogama Njanjavo
FORZA !
jel vam to rekord na tribini...hahahaha
mlitex pobjedio jel? e bas fino.
extra je bilo navijanje oko 450 manijaka...hahah
@sandžak@ boyrevizori Samo mala informacija,za ove kompleksase-hadalje...FAH.RUDIN RAD.ONCIC JE VELIKI NAVIJAC FK SARAJEVA,ALI JE I VELIKI TJ.NAJVECI SANZAKLIJA OD SVIH! PUS.ITE GA PACENICI!!!!! ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!
litex - mlitex 7:0
Kazu da su banjalucanke najljepse djevojke, a na cetvrtoj slici gabor do gabora
idi glodji dedine kosti jasen.ovacke djete ti je.b.em
Pa zar je ovo banjaluka-x.com, zar se nisu mogle naci i slike iz Doline Cupova na ovoj stranici :roll:
VOLIM ŽELJA!!! VOLIM GRAS!!!