Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci
Strasni Zeljeznicar!
Hahahaha
Nikad,pa ni u ludilu,ne bih mogao biti simpatizer nekog kluba koji je stvoren na silu ondasnjih politickih mocnika po zavrsetku 2-og svj.rata a i nikad bio clan ili simpatizer bilo koje politicke stranke kako one KPJ tako ovih jos gorih HDZ,SNSD,SDA,.......jedan je Josip Domorocki,jedan je Zeljeznicar,jedan je cisti obraz radnicke klase..pametni ce shvatiti a ljubomorni nece ali takav je zivot...idemo dalje,fala i zivili..!!
Hvala ti Dimitrije, al nikad hvala Ahmede, Mehmede ili Mustafa
Mosa LJOŽE !!!!!!!!!!!
Svaka cast
željo institucija.
Sarajevo i Željo u srcu :))
@Sarajevo2020 fks ili grad?
@nagibuzbrdica22 Oboje :)
Rezime 8 Kola Kukuruz Lige: Meljo i Njanjajevo ruše sve pred sobom, lige nije kukuruz a ostali boli nas k za vas.
čekam rezime 8 kola kukuruz lige
@ASas Rezime je da se jos jedan g.... koji drk. na mesija javio a nije dalje od krivine na dnuvsvog sela otisao a kamo li fa je gledao neku tekmu uživo
Kolo lijepih golova. Sarajevske ekipe dosle do ubjedljivih pobijeda. Lijepo! Sretan rodjendan Zelji od komsije pitara. Samo neka nasi gaze!
fala komsija
Meni samo nije jasno zasto nismo ovako mogli igrati do 30. minute. Kad smo ppstigli go pa do kraja samo je jedna ekipa bila ma terenu, ekipa koja se moze borit za titulu. Cestitke igracima i ako budu u nastavsku igrali kao drugo poluvrijeme mozemo daleko dogurat Sretan rodjendan najdrazem klubu
Mi smo Željini, Željo je naš!