Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STRAŠNI ŽELJEZNIČAR
Fali vam Leotar pa da se pobratimite.
Došli se okupat rahat.
nego korupcionas i dalje na klupi! taman da ne glledam Želju(iako ga volim ko zivvot svoj) dok je doticni na klupi i dok uprava povlaci pogresne poteze sto se tice igrackog i strucnog kadra! sljedecu tekmu na grbavici nece biti 1500 ljudi
Sta Kaze metropola? Odlicno obavljen posao njegovog strucnog tima?
Nadam se da su se nadisali smrada iz natronke. Ja neznam postoji li grad u bih koji vise smrdi na sumpor?
'Neznas' koji grad smrdi vise, e pa ja znam, metropola brate na miris svega zapaljenog, miris auto guma pa nadalje...Natronka proizvodi i prodaje, od cega vi u metropoli zivite, od prodaje magle ili smoga zimi...
Gdje su sad hejteri?
Pa i ovaj Natron stariji od njanja. Hahahahahahahahahahahaha
Pa to je otprilike ta liga danasnjeg Zelje, nazalost.
Sreca pa nije Natron na Grbavicu dosao. 0:2 i 70% posjed lopte
jao gdje gledaju dizat samopouzdanje. da probaju sa djecom ispred skole,a velikani?
sjećam se prije 35 godina odprilike isto željo dolazio kod natrona dvije hiljade gledalaca čovječe ko na marakani u brazilu.
sjećam se prije 35 godina odprilike isto željo dolazio kod natrona dvije hiljade gledalaca čovječe ko na marakani u brazilu.