Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha pa jel vas stid vise, sve sudije ce ostati bez posla zbog vas 😂😂
Drug,s kim ste igrali večeras ? :D
Hajde bgti svatovac vise od vas dogurao 😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zajeban ovaj Siroki posta :)
Pizde štrumfovske, ne mogu proći bez sudijske pomoći
jbem li ti Adzeme mamu korupcionasku! odlazi iz naseg Želje!!!!
Široki Brijeg uz moj Zrinjski je ponos Hrvatske Republike Herceg-Bosne te najuspješniji klub, opet uz moj Zrinjsku, u ovoj državnoj zajednici tzv. BiH.
@DomagojVida Kada bi tvoji ponosni klubovi ovu našu tržavu smatrali takozvanom, sigurno bi istupili iz lige. Ovako je priznaju kao svoju, što bih i tebi toplo preporučio.
@DomagojVida Nvidaj ga Domagoj zajedno sa svojim (g)uznicima iz Sheveningena, sjeme zločinačko vam se zatrlo (a zatire se svaki dan).
Poslati na oko sokolovo kazete s utaknica Gosk- zeljo i zeljo-mladoat
Govorite da je ovo namjesten penal, a niste ni vidjeli kako je doslo do tog penala. Penal cist ko suza. pitari na aparatima
Najbolje govore reakcije igrača Mladosti na video-snimku u trenutku igranja rukom, ali mora se po navici blatiti i što treba i što ne treba! Ne bi me čudilo da Pitari i ovog sudiju ne suspenduju : )
pa se kunite u Sablju hebo vas on...frajer mrzi ZELJU
Moram pohvaliti kakanjsku MZ. To je s pravom treci najjaci bosnjacki gigant. Bore se ljudi protiv svakoga, a ne ko onaj Čelik dode mu Željo i skine gace i primi tricu usred Zenice.
Krupa opet hebe Borca
Opasan Široki. Stra me sad za gostovanje Zrinje na Pecari. U najboljoj su poziciji, dolaze im Zrinja, Zeljo i Sarajevo na Pecaru gdje niko ni boda ne moze.
Ugarski hohstapleri
jel Nikolic zabio Adzemu materi u pizdu golcinu
adžem zvani metropola...piitari na aparatima
Posjetite Usamljeni.com besplatan balkanski sajt za upoznavanje
Posjetite Usamljeni.com besplatan balkanski sajt za upoznavanje