Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba da se radi. Igraci nisu nikad bili niti smiju biti iznad kluba i trenera. Samo kod nas to prolazi, da igraci diktiraju sve. Tako nam je i u repki, zato smo se zamalo raspali i sjebali SP u Brazilu.
Tako je u čitavom društvu, svi sve znaju, nikakve hijerarhije nema.
@vucko1985 cuj zamalo a ispali sa svjetskog odma hahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
..niko nije iznad kluba! VTŽ!
@flashReBoRn Asim Zec je bolji od ijednog igraca al ocito se neko drugi mora prodat
Garant ga nafurali kvazi stručnjaci da je igračina i da treba igrati pa digao nos i neće da produži, nema šta drugo biti. Hajd ti Asime odakle si došao, takvih kao ti puna BiH ... i ja bih mogao kao takvi, od deset zicera (udaraca) upraviti jedan u gol. Lik vazda ima potez više, majci dodao ne bi ako baš nema drugo ništa!
Zec je strašan igrač...jedan od boljih u ovom sastavu
a dajte otkaz adzemu nece mo treci biti na kraju prvenstva
Kasno je sada, njemu ga treba uručiti na kraju sezone bez obzira na ishod. Džaba nam i titula kada smo rastjerali pola ljudi sa stadiona, kasa nam trpi zbog generalno loše igre.
Rasulo u Zelji kao i prosle godine,opet ce isto da im se desi na kraju...
ovaj Zec je odigrao prosli derbi dobro, doveo bih ga u Zvezdu kao zamenu za Bena, da ceka priliku sa klupe, igra kup i prvenstvo i povremeno Evropu..
Ovo se kosi sa Adzemovom izjavom od juce, kao razgovarao za Zecom i ovaj mu rekao da nije spreman. Na trenininzima pred tekmu uigravao postavu koja je igrala sinoc.. Adzeme, ako izgubimo titulu samo ti snosis odgovornost!!!!
Ovo se kosi sa Adzemovom izjavom od juce, kao razgovarao za Zecom i ovaj mu rekao da nije spreman. Na trenininzima pred tekmu uigravao postavu koja je igrala sinoc.. Adzeme, ako izgubimo titulu samo ti snosis odgovornost!!!!
Ovo se kosi sa jucerasnjom izjavom Adzema... Kao razgovarao je sa Zecom i ovaj mu rekao da nije spreman za utakmicu.A na treninzima prije tekme uigravao postavu bez njega! Adzeme izgubimo li titulu jebat cu ti majku kroz majku...
Ovo ko fol da malo uzdrmaju ostale igrace pred derbi...a ova dva igraca su davno vec prekrizena od strane Adzema
Sta su radili?
@Dongold duvali nargilu prije tekme na kovacicima
Dakle, zrinjski uzima titulu
@I_am_Skaka to se znalo jos u oktobru
Kakav si jad Ado fuj fuj fuj
Kakav seoski fudbal,kako vas nije sramota sebe nazivat fudbalerima,klubovima,trenerima....
Nesto smrdi u klubu ... nadam se da ce izdobriti.
@peticaaa smrdi Saša Papac sto nam dovede pojacanja Hadzica i Mehremica a pustise Stanića koji bi za razliku od njih grizao zemlju
Klub zbog podrške treneru pravi istu grešku kao i sa Slavkom Petrovićem. I kad prokocka sve, otkaz! A navijača za godinu dana od marta 2017. ostala jedva trećina!
@D1N0.K zeljo nema navijace jos od 2005 godine ostali su samo krimosi i narkomancine, mada ruku na srce u zeljinom vrhu se nakon rata uvuko sve neki sljam i papanluk, sve djeca ratnih imigranata iz sandzaka i istocne bosne fuj