Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slusam izjavu Starcevica, kaze ovo je idealan rezultat za njih! pa jbte ko da su Barcelona!
kako mislis barcelona? pa oni su prosuli 3:0 iz prve tekme?
Nisam znao da i ovi zeljovci bojkotuju.
ja bi namjerno izgubi zbog Sarajeva,e moj zeljo bijedni haha
Moj Starcevicu Vi ste jedan mali klub koji se napeo ko moja guza kad kakim. Da ste bili pametni a vidis i sam da niste igrali bi posteno i peotiv Zrinjskog i Sirokog.Sve se vraca, a ti Vukoticu smrad si pravi
Bolje da su izgubili od krupe, ovako ce i siroki i pitari pustiti zrinjski.
Dobra utakmica, dobar prjenos, fin ambijent, ali zasto nema publike? Pa jbm mu mater zar ni za 2.maj, fianle kupa, ljubav prema klubu, fin dan ne moze se napunit stadion, zar je samo losa igra i Adzem razlog za ovo?? Zrinjski je prosle sezone bio -4 u odnosu na nas pa je bila fina brojka protiv Sarajeva, a mi jos imamo sanse za duplu krunu i ne dolaze ljudi, ma nabijem vas na qurac. Previse smo razmazeni, a nismo osvojili trofeja vec 5 godina.
@Sarbalija padala kisa jbg, sjever je bio popunjen
@poop Znam ja da je bila kisa, al brate 5 je mjesec, nema tu pljusak pola sata i odma normala, a s druge strane sta ce ti kisa na 30 stupnjeva taman osvjezenje. Sjever i Zapad dobro popunjeni, ali Istok, a posebno Sjever neocekivano prazn.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je dobro za Sarajevo
Krupa od početka igrala kvarno, simulirali svaki start, i još prijete da će igrati grubo kao Zakarić i Šabanadžović, valjda, ne znam?
poslije onako katastrofalnog nastupa u ligi, Kup je tek utjeha
i ovo je nepostivanje himne isto ko u sirokom...ovi zvizde ovi pjevaju neku drugu pjesmu...
igrajte za horde zla..sad bez srkleta dati Zrinjskom bodove pa nek opet pricaju da volimo ystase..hvala plavi tako se bori za bordo dres
sta da ti kazem, mali klubovi uvijek ovise of velikih, pa tako i njanjajevo..m
Adzema ostaviti jos 15-ak godina,da se kali
Vidim stigla brigada bordo debila. Dislajkam vam mamu po pi*ki. 😉😘
Mehremicu da asistiras 10 puta ti si prava truba od igraca
@ecipecipec1Mehremić igrač utakmice, realno!
Mehremicu da asistiras 10 puta ti si prava truba od igraca
Patite hejteri. Forza Zeljo! 💙😉
dva suta u okvir i 2 gola sve u svemu nije lose za razliku od prethodnih par utakmica