Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se pravite pametni, vidili smo sarajevo i ublehe, dodu u prag i izgube 5 0 dodu kuci i izgube 2 0 sta hocete niste ni vi ni zeljo dali gola sto jes jes! jadno je da uporedujete ova 2 tima koji imaju tradiciju kakvu niko drugi tim nema! dosao Plisek na kklupu i odmah primio 7 u evropi dobar koeficijent, Amar je makar osvojio 1 titulu i 1 kup u 2 godine a rajvosa o tome sanja vec godinama :)
Želju vole i prate oni koji ga vole ali bgm i oni koji ga ne vole jer Željo je uistinu veliki klub jer ga ne bi pratili tako kako ga pratite ;) NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!! kompleksasi pssssttt ;)
Pite smrde.....
jel to neki fudbalski klub ili sta?
I OPET MALO KOLIKO TE VOLIMO!!!
ne kontam navija za torpedo i dodje da komentarise zeljinu tekmu, pa ne bih uso da komentarisem utakmicu sarajeva da ste mi iz oka
@0:4 Ma samo je bitno da je bilo fino i hairli na sehuru brate! Selam normalnoj raji od sitog Pitara! :D
Bošnjaci - Hrvati 0:4 u bodovima), 1:5 u golovima. Fino. Mašala! To je bitno.
ohohoo, vidi vidi ko je prvi.....masala rodjeni!
Kako vas nije stid pitari?? kako vas nije stid okrenuti se protiv onoga ko vas je napravio?? najveci grijeh je okrenuti se protiv onoga ko vas je napravio !!! jer ipak: NAŠ K.... VAS JE NAPRAVIO !!! stoko nezahvalna !!! jednom kompleksas cijeli zivot kompleksas!!!
HORDE SMRDE !!! I ČUJE IM SE IZ USTA !!!
Pitariiiiiiii,hahahhaaha vi ste Zeljin abortus,sta vam je budale
cak 800 skretnicara bilo na tekmi...kapa dole
Dobro smo prošli pa Rudar nije ozbiljno shvatio utakmicu I dao nam pet komada
Manijaci čuuujtee SVI, da su ckaPi Pitariiiii !!!!!
pa jedino moze razbiti rudar, vrbanjusu i slicne seoske klubove....vidjeli smo sta zeljo moze i nema smisla da objavljujete ovo
nova stranica o premijer ligi bih http://plbihvijesti.blogspot.com/