Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZGLEDA DA CE SE I STILIC PRODAT ETO JOS PARA U NAS KLUB PARA NA PARU VIRSLA NA FUKARU
Ovi majica ko onih eurosport trenerki poslije rata..
E pa zato se ja plaho ne trudim u Sitiju,nebil me prodali,tako da zeljo dobije jos koju paru!Nechete me vishe klocem zvati,nego zeljinom kokom koja nosi zlatna jaja!Odo sad,zurim s Mariom trazit drolja po gradu!
zabluda je da željo dobija parod džeke, 90% amar uzme sebi(raspitaj se malo). i zato je fakat KRALJ
DO SADA OD DZEKE JE ZELJO DOBIO 2 100 000 KM A SOBZIROM DA IMA 25 GODINA BIT CE JOS NEKI TRANSFER TAKO DA OVO NIJE KONACNA CIFRA HAJMO STILA PA COCA
e LE BI hahahahah kakav seljakluk hahahahahahahahahahaha
Džeko je iz Želje otisao za 50.000 eura tako da nije 0KM ;)
sta ima osvajaci kupa
eventualno kada bi jos Sulejman Smajić dosao ihhhh, dupla kruna bi bila zagarantovana, e LE bi prosli Sheriifa i dobili bi zatim dosta slabijeg protivnika =)) NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!
najjači željin igrač za 0 km je džeko. (samo je on OTIŠAO za 0 km). amar je fakat KRALJ.
DOSLO JE DO PROVALE PARA NA PARU VIRSLA NA FUKARU AHAHAHAHAHHAHAHA NIJE VISE FCS SAD JE FCF
Volim ŽELJA!
JOS JEDAN IGRAC ZA 0KM U ZELJI PA AMAR JE KRALJ, U SVAKOM SLUCAJU PO MENI NAJVECE POJACANJE JER NA TOJ POZICIJI SMO BILI KATASTROFA . MOMAK IMA 20 GODINA A TOLIKO ISKUSTVA OVE GODINE SMO JACI ZA 4 IGRACA KVESIC,SELIMOVIC,ADILOVIC I STANCESKI KOJI SE OPORAVIO . KARIC MARKOVIC NYEMA BOGICEVIC KVESIC SVRAKA STANCESKI SELIMOVIC ZEBA VISCA ADILOVIC SAMO BI JOS VOLIO JEDNOG DOBROG STOPERA UMJESTO BOGICEVICA.
kao npr terry ili vidic
Pa logično je da je bolje da stoperi imaju visinu i da mogu skidati visoke lopte koje dominiraju u modernom nogometu. Mislim da smo se fakat kvalitetno pojačali iako bih volio vidjeti još neko zvučno pojačanje...