Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti jedno J moze uraditi..
Dobar
@Rusty Malo ti je zardj'o fazon! :)
Kako god Željo je pobjedio!!!!
Cudo nisu izabrali Vratnik, dzaba isli u Sloveniju.
Predaj se Dono izgubio si bojjj
Jeste jaki hahahahaha. Gdje nalazite ove ekipe za prijateljske. Hahahahaha
Sigurno ih ne trazimo u Pazaricu kao oni "Divovi"
Ma ja yebo slovence bolje vratnik i pofalićki ganjati
Komšinice je li vas STRAH? :D
Ovo sa ovi glupi domaci timovi uzmu levate da igraju sa njima nabiju ih pa se hvale kako dobro igraju..a u stvari igraju kao Siroki veceras 0 bodova timova iz slabijih liga ih izbacuju kako hoce..samim tim snaga fudbala se vidi..a ovakve utakmice ostavite nekome drugome...ovo je sprdnja..uzmite dostojnog rivala pa vidite stvarnu sliku tima..a ne ovako..
Siroki uvijek bio i ostao karina u Evropi.
Što to tebi toliko smeta? Nemoj se baviti nama, Željo ima novog trenera i pola novog tima, mora se uigrati. Ova utakmica nije tu da bi se mjerio kvalitet nego da polako ulaze u takmičarsku formu. Sutra igraju sa Rudarom iz Velenja, Slovenački prvoligaš, pa vagaj kvalitet ako ti je to nešto bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ide vlak , ide vlak , ide vlak :))1921!!!
a u njemu manijak!
Realno,imamu ekipu za ligu!
šampiona /zaboravio si dodati/
Dati 8 golova Vratniku,a 8 Slovencima je sasvim druga stvar..Izgleda da imamo odličan roster..Mali Mujagić treba više priliku dobijat.Jedva čekam derbi samo da bude bez nereda :)
pa ovi su sa vratnikom bara bara, takmice se u nekoj zlj ligi
@XE:D Nema veze, ovo je sve priprema, valjda dovest novog trenera, naviknut se na taktiku i sve, naviknut se na njegov način rada, polahko..