Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Izbor nevidjenih klipova: (Iznad 18 godina) Pornic Angeline J. sa Brad Pittom Snimljeni vanzemaljac u Sarajevu Krvava tucha izmedju Poljskih navijaca(19mrtvih;43 teze ozlijedjeno) Dodikov komentar za muslimane Udjite u taj profil,zatim idite ispod slike \"My Videos\" iizaberite klip koji zelite da pogledate ! Ne trebate se reggistrovati na stranicu !!!
@glupost nick ti sve govori stvarno si glupson
ziku lazaru face na prvoj slici,isto ono :\"pronadji uljeza\" al sto se covjek dobro gradi hahahahaha
Ivica dok jos ima hajra od tebe uzmi Bosnu i daj malo selamenta ovom napacenom narodu il bar posavjetuj ovog susica ;)
slika 2. DOBRA MALA!!!
hahaaha ZEUO na transparetnu pise :)
Kao zvornicanin, nista nema ljepse od poraza ove takozvane \"Drine\" iz Zvornika.
Pusite ga papci. Zeljo sampion!!!
aj ne lupetaj... a kako da ih zovemo?! neki anglo-germanski naziv bi ti bio draži, jel to? pa i oni nazivaju svoje klubove po specifičnostima svoga podneblja, ili po nekim istorijskim uslovima pod kojim je klub nastao... nemaš ti dovoljno mozga da shvatiš neke stvari i vjerujem da si previše zelen da bi o ičemu diskutovao sa ikakvim smislom. J.e.b.l.o te Jedinstvo iz Manchestera i.d.i.o.t.e neuki! p.s. Aj\' Borac!
NK Skretnicar iz Sarajeva odlicno ime
Na koja imena? NK Grbavica? To je jos ruznije..
bosanski fudbal timovi su jadni da je to za ignorisati skroz. cuj zeljeznicar? kakvo je to ime? to samo rusi tako imenuju svoj bijedluk. trebali smo promijeniti ova retardirana imena.