Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dupla kruna... ps. iskreno saucesce pitarcicima i evo idem uplatiti paket virsli ovako da makar za hidzedsku godinu ne budu gladni.
Plavi voz, dobar skroz !
ja mislim da zeljo nece izgubiti vise ni bod do kraja sezone...jer za ledjima ima KOMITET ZA ZELJEZNICAR...svaka cast...mislim da bi vi sad i reala otresli ko slinu...prejaki ste...ni sudije vam ne pomazu ni kuci ni na starni...ono skroz posteno...imate i golgetera adilovica...on uzme loptu i sve predribla i da gol..ma vrh najbolja evropska ekipa trenutno...naprijed zeljo...
sine da te informisem, vi jeste igrali sa manchesterom ali mi smo igrali sa interom(3-3), sa arsenalom(1-1), sa santosom(u kojem je u to vrijeme igrao legendarni pele), onda 1/2 kupa uefa sa videotonom i jos mnogo toga sto vi mozete samo sanjati
e fakat si retardiran, nedo bog nikome
Ma vi ste K:U:R:C:I:N:E bolo glupsone!
AMAR OSIM JE PRAVI GOSPODIN I PORED TOGA STO JE ZELJO BIO BOLJI CIJELU UTAMICU ON KAZE DA JE CELIK TREBAO POBIJEDIT UTAKMICA JE BILA DOBRA ZAO MI ZBOG TERENA JER SIGURNO BI BILO GOLOVA .CELIK IMA DOBRIH IGRACA PURIC JE FENOMENALAN ,VRSAJEVIC,,DAMJANOVIC, HADZIC JEDNA DOBRA EKIPA. ZELJO NIJE BOLJE IGRAO OD ODOVICA .
vi ste volovi i svako vas namlati ko vola u kupus
svim zeničanima se nahandrim krepale nane.
Mi smo divovi, je li vam krivo eto sad!? Neće uvijek biti komiteta Dimitrijevići, šta će te onda!? Zapamtite šta vam bolo kaže... MI SMO DIVOVI, SVATKO NAM JE PLIJEN!!!
pa igubite jednu vise sta to vi radite ...melji melji zeljo,komsije su vec na tusiranju do novog kupa
DALI MI NEKO MOZE OBJASNIT OVO ? 2. pobjede, 14. nerješenih, gol razlika 40-7 Xd PLZ
Hahahahaha e moj bolo bolesni \"mi smo veliki vi ste mali\" \"mi smo divovi vi ste odron\" hahahahah kako samo smijesno i djecije zvuci zar ne?? KOMPLEKS !!! je jednostvana rijec za objasniti ;) hahahahahhahahahah !!!!
@bolo bol boluje bolo naaaasss bol boluje teskoooo mu jeeee !!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA !!!!! Psssstt !!! ;) ne nasmijavaj me jos vise ... ;)
Dimitrijevici, nemate vi pojma o zivotu! Vi ste tako mali, a mi smo divovi, zapamtite to! Mi mozemo ne osvojiti nista u narednih 20 godina, ali smo opet bolji, imamo dvije titule iz jugoslavije i igrali smo sa Manchester Unitedom! Vi ce te na Sugavicu za narednih 20 godina donijeti bar 15 titula, ali nista to, vi ste za divove samo mali Seljo... Komitet vas gura, tata Osim, a nas je upravo izbacio iz kupa i necemo mu to oprostiti! I zapamtite Dimitrijevici: MI SMO DIVOVI!!!!!!!
Jeb.em te Zeljo,jeb.em te Seljo!!!!!
slazem se . daleko daleko ispred nas...mnogo veci kvallitet... cestitam!! aBd da osvojite kup